Menekseduru Kızlar 17+2 yim hissetmeye başladım bebeğimi ikinci kızım allahın izniyle. Sizde hissetiniz mi bu hafta da ??
novice_mom Menekseduru Evet canım hissetmen normal. Benim ilk gebeliğim olduğu halde kızımı 17.haftada hissettim.
beyazguvercinim33 Menekseduru ben 22 hafta sonrası hissetmeye başladım oğlumda da sanırım aynı haftalarda idi 🤲☺️
Simos44 Kızlar bebek hareketi nasıl ayırt edilir. İbs rahatsızlığım var normalde de içinde cümbüş olan biriyim o yüzden ne hareket ne değil nasıl bilinir😃 ilk gebeliğim 17. Haftam bilimsel olarak erken olsa da bugün üç kez bişeler dönerek bana çarpmış gibi hissettim. Yine mi bağırsak oyunu bilemiyorum 😃 bi de geceleri ne yana yatsam o yana cuk oturan bişeler oluyo ama genel bi his bu sanırım 🙏🏻🤷🏻♀️
novice_mom Simos44 Yani ilk hissetmeler genelde dalgalanma şeklinde oluyor. Sonrakiler ise el ya da ayakları ile karnına yaptığı ‘pıt’ diye vurup geri çekme şeklinde oluyor.
ZeynebFuad Bende 16 haftalik oldum ama hala hiss etmedim🥺ilk hamilelik oldugu icin qaliba😊ama her heyacanla bekliyorum😍🙌🏻
Menekseduru Karakus9687 doktorum o haftalarda hissetmen imkansız demişti bana. 16 dan önce olmazz demişti 😂