Annehayali33 Ben 1 2 haftaydi hep cift cizgi test goruyodum bebegim oluyodu felan bebekler goruyodum sonra dogum yapmam falan bunlar beye işarettir acaba bilen varsa yazabilirmi elleriniz der görmesin inşallah 😘😊😊💕💕
Gulbeyazk Annehayali33 Rabbim gönlüne göre versin hayırlı zamanda bilinç altın sürekli bunda takımıysa olabilir bende bi ara hep görüyordum kendini sakin tutmalısın rüyanın manasını da bilmiyorum üstte kaldın diye yazmak istedim
Suna_Aysal Annehayali33 belki bu düsüncelerle mesgulsen bilinc altina yerlesmistir canim . Tabiri anlamini Bilmiyorum.
Tugce1803 Annehayali33 Bilinçaltı olduğunu düşünüyorum canım🌸Bende hiç aklımda yokken rüya gördüm eşime anlatmamıştım 1 gün sonra eşimde rüya gördü fakat nasip olmadı hala o yüzden aldanma derim inşallah hayırlısı olur🙏
Deletedmom0043 Annehayali33 bunlar çok fazla bebek istediğine işarettir 😂 psikoloji canım neyle yatarsan onu görürsün, çok kafaya takma Allahım tez zamanda sanada versin inşallah
Defneninannesi16 Annehayali33 bende rüyamda hamıleydım bebek tekme atıodu sonra öylesine test yaptım baktım Hamıleyım 🙏
cennet_aka27 Annehayali33 eşim beni hamile gördü rüyasında sabahına test almış gelmiş ☺️ su an 31+2 günlük hamileyim ☺️
Annehayali33 cennet_aka27 maşallah allah nazardan korusun cnm allah anali babali buyutsun bende diyorum ki acaba bilinç altimi ama değil cunkü uyurken hic aklima getirmeden uyurdum sabahta bu ruyalarla uyanirdim anlamadim gerseyin hayirlisi canlar 💕💕
El_mu Ah ben az gormedim oylesıne gercek gibiydi ki ama hep bilincaltı canım ama en son ruyamdan sonra hamile kaldım
cennet_aka27 Annehayali33 Amin insallah canım 😘 Rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallah 🤲🤲
Ysmn_61 Valla kendimi hep rüyalarda hamile olarak görüyodum akrabalrımda öyle şuan 1.5 yaşında oğlum var 😂 bu rüyaları gördüğümde oğlum karnımdaymış meğer 😂
Deletedmom00313 Annehayali33 rüyamda gördüm canım gerçekte hamile değilim ama hep rüyamda kan değerlerimi görüyorum 59 çıkmıştı bir rüyamda diğerinde 1001 çıkmıştı 🤦🏻♀️ Keşke gerçektede olsa