Babyloadingg espalp ayaz ve aras cok guzel cidden . Ama ayazin bi anlami daha var aydinlik , ışık demekmiş ☺️
Babyloadingg Ays_homee kuru soguk bi anlami , diger anlami da aydinlik , isik demek :) Aras’in malesef hic bir anlami yok , yoksa kulagima hos geliyor cok anlamlara takilmiyorum :)
espalp Babyloadingg Ege’de yaşadığım içindir belki de burda kimsenin aklına ilk dediğiniz anlam gelmez 😬 ayaz çıktı mı donarız 😂 Ayaz, poyraz, rüzgar olup okulda gördüklerimden hiç uslu olanına rastlamadım😂
espalp Meryu ben de onu demek istedim öteki de at kılı olsa nolur seven içine sinen tercih eder yine 🙏🏻
Meryu GizemAras tamamen tercih meselesi Aras ismini hala seviyorum ama ileride yün, at kılı diye dalga geçilme ihtimalini düşünüp koymayacağım tüm bebekler adıyla yaşasın ☺️
Glybskl Babyloadingg Aras bence 😗 ablamın bebeğinin ismi isim etkiler derler ya huy olarak o kadar mutlu sakin ve akıllı bir bebek ki anlamını araştırarak kafana yatan isimi düşün bence 😍❤️ Sağlıkla gelsin bebişlerimiz benim de Eray olacak ❤️🥰
Ipekozsyhzry Babyloadingg ayyy ben ikinizdee cokk Begeniyorum Erkek isimlerinden gercekten Ayaz koymak istiyordum akrabaalrimdan cok Ayaz var bende Aras Toprak koyacagim💙