sevgitekes Bilge80 Hm Ondandir banada bebek aşağıda demişti 19. Haftada ama başka doktor kendi doktorum bişey demiyo belki de korkutmamak için ama ilişki kesinlikle yasak demişti
as_af sevgitekes Bilge80 benimde plesenta asagida. Riskli gebelige mi gidiyorsunuz ve ne fiyo doktorunuz
defne55 sevgitekes valla edemiyorum desem yeri yatarken çok zorlanıyorum bide eğilip kalkarken görende karnimda 10 kili çocuk taşıyorum zanneder olduğu bittiği 1 kilo bisey nedir bu ağırlık bilmem😂😂
sevgitekes Eslina Evt aşağıda sizin nasıldı çok zorluyo beni iş yaparken falan belim de çok fena agiriyo
Nuray_murat sevgitekes cnm ben yine gittim doktora 32 haftalık dedi karnm yine aşağıda ama dopum pozisyonu almş flan demedi daha bşy senin kaç haftalık oldu bebişin
sevgitekes Kızlar bugün gittim doktor herşey normal olur o kadar dedi hiç aşağıda falan da demedi 32+1 olduk bebek 2 kilo 50 gram boyu 45 cm olmuş kel ama bebişim iki üç tel saçı varmış 😁13 kilo almışım bebek de dönmüş inş normal doğum olucak @Prensesgeliyor as_af Eslina Nuray_murat Ultrasyon resmini attım aşağı
Eslina sevgitekes benimde şuan çok aşağıda ayakta durmakta zorlanıyorum heran doğuracakmışım gibi hissediyorum
Nuray_murat sevgitekes inşallah cnm hayırlısı olsn senin adına sevindm maşallh rabbim nazarlardan saklasn