Suleymanovs sevgitekes Donmemis yaa.29+2de ayrintilida oldum Kafa yukarida soyledi doktor.dogum yapmayi coook istiyorum.simdi 32 haftaligiz ayaklarini asagida hiss ediyorum.oynatiyor.basiyor.senin bebek donmusmu?
Bellabells Hllswm canım dediğin gibi 34 ten sonra mı aşağıya inmeye başlıyor.bunu ilk defa duyuyorum.ben 34+3 üm. Son bir haftadır göğsümün altı boşaldı göbeğim aşağıya indi sanki. Bu durum beni tedirgin etti açıkçası
Hllswm Bellabells canm bebek artık dogum pozisyonu almaya baslıyor yavas yavas o yüzden karın asagı iniyor normal bi durum
Nurrrrr sevgitekes Canım her cocuğun durduğu pozisyon bir değil bir arkadaşımın ilk bebeği yuksrıdaydı 2.bebişi ise sürekli aşagıda hissediyorum baskı yapıyor diyordu 👍🏻
haklisinesracim sevgitekes o haftalarda benim de asagidaydi sonra yukarı doğru da büyüdü iyice kocaman bı alana yayıldı 37 ye gircem hala yukarda ben nasıl dogururum bilmem 😅
sevgitekes Nuray_murat en son gidişte aşağıda deildi bu kadar inş doğum pozisyonu almıştır bakalım bende en son 11 kilo almıştım aramızda bi hafta varmış 😊
Nuray_murat sevgitekes cnm ben yine gittim doktora 32 haftalık dedi karnm yine aşağıda ama dopum pozisyonu almş flan demedi daha bşy senin kaç haftalık oldu bebişin
esra1907 sevgitekes baya aşağıda taşıyorsun canım ama doktorun sorun var diyorsa vardır yok diyorsa yoktur 🤗
sevgitekes esra1907 valla gitmedim bu hafta sorucam çok baskı yapiyo dönerken ağrım oluyor merak ettim valla