Deletedmom0043 sevgitekes ana ne kadar zayıfsın kız bebek nerede 😅 valla bravo ben yürüyen file döndüm
sevgitekes Deletedmom0043 ben hep zayif tim sen buna sukret ben seviniyorum bu kiloma 48 dim 59 oldum inş vermem
NaileK Bu göbek meselesi kişiden kişiye değişiyor.kimi aşağıda taşıyor bebeği cnm bazende bebek pozisyonuyla alakalı olabiliyor
sevgitekes Gamzelianne1453 öyle mi bende hep aşağıda hissediyorum hareketlerini baskı var aşağı bide yataktan dönerken hep ağrı
sevgitekes Gamzelianne1453 ayn öyleymiş inş bizimde ikinciye hayırlısıyla oğlan olsa yeterli daha istemiyorum
Deletedmom0043 sevgitekes bu nasıl 59 ben 73ğm bacım istersen sağımdan solumdan birkaç parça yağ koparıp sana vereyim 😂
sevgitekes Deletedmom0043 keşke hep kilolu olmak istemişimdir boy var bende 1.67 yim o kadar da yiyorum ne bulsam 😄
Hamzaeymen_donmez sevgitekes daha iner aşağı 31 hafta olmuşsun hemen hemen doktor bebek dönmüş falan dedi mi
sevgitekes Hamzaeymen_donmez valla en son 27 de bişey dememisti gittiğimizde bu hafta gidicez bakalım inş dönmüştür
mucizem_oglum sevgitekes kız sus napcan kiloyu ben kiloluyum bide hamileyim karnm burnumda boyum 1.52 hobit gibi kaldm 😂😂😂😂😂
Sncem sevgitekes canım rahat ol bnde sendenim şuan 37 haftadayiz karnım biraz daha aşağı indi şekilsiz bsy gbi geliyor artık