Melisayenerli bende bir düşük yaptım sçylediğinizi anlıyorum ama şu dediğiniz üzerine sizi Allah’a havale ediyorum. Çocuğunuz öldü ben bunu yaşamasam anlamazmışım diyerek yine cahilce alttan bir temenni de bulunuyorsunuz. Benim evladım allah a emanet hastaneye o an koşsam da kadere de inancım var olacak oluyor. Tek kızdığım doktorlar bile yoğun bakımdaki ölümcül hasta yakınına kolay kolay demezler ölecek hemen şunu yapın diye. Burda iyi niyetle yazmış olabilirsiniz ama artık ona da inanmıyorum iyi niyetlilik değil darda kalan hamileye saat gün bakmadan hemen iğne al yoksa ölür demeniz. Kimin neyin hemen öleceğini de allah bilir. Telaşa soktuğunuz insan o panikle kaza bile yapabilir o uyarı çok daha güzel dille söylenir. Ağzınıza milletin bebeğini ölür ölür diye almak şifa salmaz ortama. İnsanları telaşa sokmak iyilik değil üstüne de yaşamayan anlamaz diye benim evladıma da dokundunuz . İnsan olsanız inşallah siz bu durumu yaşamazsınız anlamanızı beklemiyorum dersiniz !
Asıl siz çok acımasızsınız! Yaşamadan ölmezmiş ben başka da bişe demem sanki evladınıza oh demişim kınamışım gibi ölsün temennisi yolluyorsun ... bu ne ya çok yazık hamile insanın Hamile insana yapacağı en kötü temenniler Allah’a havale olsun gerçekten . Allah herkesin bebeğini korusun sizinkini de!
Bsralsn