Ay-Bek dvran22 Maşallah ne güzel 36 hafta olmuşsunuz çok az kalmış çok sevindim. Darısı benim başıma olsun inşallah. Normal doğum mu yapacaksın?
dvran22 Ay-Bek canım rabbim sana da bu günleri gösterip kucağına almayı nasip etsin ..normal doğum olup olmayacağı tam belli değil 38.haftada çatı muayenesi olacağım ve rabbimin izni ile bi sıkıntı olmasa inşaallah normal doğum düşünüyorum ve istiyorum😏😏
Zeynep1080 Ay-Bek pıhtılaşma var bende , seviyesini bilmiyorum ama, sağlık ocağında da yazıyorlar kan sulandırıcı iğneyi aklınızda olsun. 2 paket alabilmek için 2 x 1 Yazdırıyorum ben Her defasında kadın Doğuma yazırmıyorum
Ay-Bek dvran22 İnşallah istediğin gibi normal yaparrsın ben de öyle istiyorum kendimde o günlere gelebilirsen. Kız mı erkek mi merak ettim ? :) Bir de ismi ne olacak bebişin.
dvran22 Ay-Bek canım test yapana kadar acile koş😄😄ordan da bildir daha önce 2 düşük yaptığım için erkenden gebelik testi yaptım pozitif çıkmış bu yüzden de kan değerimi öğrenip hemen doktoruma gideceğim dersin ..çünkü devlet hastanesi ciddi bi durum olmadığı taktirde adet gecikmesi olmasa test yaptırmıyor Ama özeller yapıyor
Ay-Bek dvran22 Anladım tamam deneyeyim bi dediğin gibi. Ama şuan işteyim çıkamıyorum. 6'dan sonra artık.
TunarinAnnesi Ay-Bek bu soruyu bende çok merak ediyorum Bende çift rahim ameliyatı olmuşdum sağ Salim Anne oluruz İnşAllah 🙏
Ay-Bek TunarinAnnesi Korkuyordum ben de hamile kalamıyordum canım 3 aydır :/ İnşallah canım ya sende de mi pıhtılaşma var ?
dvran22 Ay-Bek canım Allah razı olsun inşaallah rabbim nasip ederse kızım olacak Adı da asel zümra inşaallah😊😊
TunarinAnnesi Ay-Bek bilmiyorum canım ama bi defa çatlama iynesi yaptiğimda dr kan sulandirici vermişdi şimdi napsam aspirin içsemmi acaba? Bende 2+4 bugun 🙈
Ay-Bek TunarinAnnesi Ben pıhtılaşma testlerimi yaptırmıştım. Ben de pıhtılaşma olduğu için mecbur başlamıştım denemelere başladığımızda. Doktoruna soramaz mısın içsem mi içmesem mi diye? Bir de en son adet tarihin ne zaman? Adetin geçtiyse benden ileride olman lazım canım. Akşam kan vereceğim bakalım nolcak :/
Ay-Bek Zeynep1080 Bilmiyordum hiç. Cevabınız için teşekkürler. Cuma günü gideceğim doktor yazmazsa sağlık ocağını deneyebilirim öyleyse.
TunarinAnnesi Ay-Bek İnşAllah güzel olucak canım Olumlu düşün ve dua et 😍👍61 defa Besmele Şerif yaz üzerinde taşi 🙏benım son adet 25 Temmuz