hndgkct Gebeliğinizi en erken ne zaman öğrendiniz kan testini ne zaman yaptırırsak çıkar tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim kızlar
Seda5892 hndgkct 3+1 iken öğrendim idrar testi çok silik çıktı kan testi verdim değerim 10.54 çıkmıştı adetime 7 8 gün vardı yani
Berfinberf hndgkct ben adetime bir gün kala eczaneden test alıp öğrendim çok çok silik bir çizgiydi ertesi gün hastaneye gittim kanda çıkmıştı canım. Ama çok yeniydi üç haftalıktı.
Bahar33 Adetime 10 gün varken kandan baktırdım çıkmadı,adet olacağım günün akşamında yine kan yoluyla öğrendim,33 beta değeriyle öğrendim
_kbranr_33 Valla canım benım adeitme 1 hafta vardı gıtım kan verdım gebelık yok dedı doktor adetm 2 gun gecıktı kan verdim 379. Cıktı
Melikemsluu Adetime bir hafta kala kan testi vermiştim hiç bişey çıkmadı adetimin geciktiği 4. Gün hamilelik testi yaptım çizgi silik çıktı tekrar gittim kan verdim hamile çıktım
Mevicka hndgkct aşırı yorgunluk vardı o yüzden şüphelenmiştim yoksa o kadar erken testte bile çıkmaz diyordum ki çıktı hcg değerim 26ydı ilk tahlilde 😅yani daha bir kaç günlükken hissettirdi kendini minnağım
Deletedmom00313 hndgkct en az 3 haftalıkken kanda çıkıyor diye biliyorum idrara karışmasıda 6-7 gün sürüyormuş kana karıştıktan sonra. Oda adet gecikmesine denk geliyor canım yanlışım varsa diğer arkadaşlar düzeltebilir😌👍🏻
NurGrlek hndgkct kizimda erken gebelik testi aldım 7 haftalikti öğrendim oğlumda 6 haftada gebelik testinde öğrendim gittiğim zaman kese + kalp atışını duyduk zaten 🙏☺️
Deniz__ Ben adetim 10 gün gecikti gebelik testi yaptım idrarda pozitif çıktı ertesi gün doktora gittim 5 haftalık 1 günlük hamile olduğumu öğrendim ultrasonla baktı şuan 8 haftalık oldu 🙏
Selen01 Deniz__ bende şuan 5+3 deyim hala adet olacakmış gibi ağrım oluyor. Sende de oluyor mu acaba canım