mrvkndkc 24. Haftamdayim hamileligimi 5. Haftamda öğrendim O zamandan beri hiç içmedim canım çok istiyor bir tane içsem geçecek gibi
Toprak34 mrvkndkc canim iyi dayanmissin bence dayanmaya devam etmelisin cunku o bitanenin devami gelir cok zor biliyorum ama hic icmedim diyorsun aylardir icmemissin masallah bence buyuk basari devam etmelisin. Allah yar ve yardimcin olsun.
dnz01dnz mrvkndkc ben de öğrendiğimden beri hiç içmedim hatta çok şükür ki tiksindim Arada şimdi canım istese de içmiyorum dayanıyorum sen de dayanmaya çalış lütfen Bu kadar dayandık
mrvkndkc Moralim çok bozuk o Yüzden canım istio içip rahatlamak istiyorum dayanmaya çalışıyorum ama çok zor geliyo artık.
Bertug-Tugberk-Mom Sakin içme. Pişman olursun ve devamı gelir :( kanın o kadar temizlenmisken nikotin bulaştırma tekrar direkt çocuğa gidiyor. Ve sigara kandaki oksijeni tükettiği için bebeğe giden oksijende azalıyor ve sağlıklı gelişmesine engel olabiliyor 😐
Bertug-Tugberk-Mom mrvkndkc Aynen canım, bende sabrediyorum 👏👏👏🤗 herşey o minik canlar için 🙏 Annelik fedakarlık 🥰