Ilknur0991 Tüm anne adaylarına merhabalar ALLAH herkesin kucağına saglikli almayı nasip etsin.8.hafta 3.gundeyim çok bulantım kusmam var ne tavsiye edersiniz
Kubrabdrhmn0235 Ilknur0991 vallaha benimde ağzım yerlerdeydi hiç bir şey fayda etmedi tuzlu çubuk dediler yedim yok alakası yok yani ayy çok kötü günlerdi rabbim insan 4 ay kusar mı gerçi şimdide arada var ama çok şükür o kadar değil
Benef Çok kötü bir his. İlk hamileliğimde 20 hafta kustum. Artık halsizlikten serum takılıyordu 2 günde bir. Ne haplar, ne tuzlu bişi etki etmedi yani. Şimdi 2. Hamileyim. 10 haftalık. Yine aynı. Hapla durdum şimdiye kadar ama sanırım artık etki etmeyecek bugün yine çıkardım yani. Offf. Serum işine başlamak istemiyorum. Evde bir bebeğim daha var sonuçta 😑😑😑 Ama sen tuzlu çubuk, leblebi, ekşi ylyebilşyırsan limonlu salatalık falan dene istersen. Allah tez zamanda iyi olmanı nasip etsin.
Ogretmen_anne12 26 haftalık oldum ve daha dün akşam kustum:( geçmeyince de geçmiyor işte. Çok zor bir durum
Emossk Dört buçuk aya kadar düzenli kustum sonrasında da vardı beslenmek adına yayla çorbası bana çok iyi geldi maalesef mevsimi değil ayva çok iyi geliyordu madensuyu na limon ve tuz koyup içiyordum bunlar azıcık hafifletiyordu
Hazla7575 Merhaba kızlar ben 7 haftalık hamileyim 2. Gebeliğim çok şükür hiç midem bulanmyor kizimda 4 aya kadar bulandı bunda tık yok çok şükür inşallah böyle gider 🤲🤲🤲