Berfinberf Kızlar 31 haftalık hamileyim hep gözümü korkuttular sürekli kabızlık sorunu yaşarsın dediler. Ama ben hiç öyle bir sıkıntı yaşamadım aksine metabolizmam çok daha iyi çalışıyor. Hele şu aralar daha çok. Normal olan Benimki mi bunu yaşayan var mı?
Zade Berfinberf Bende çok şükür şu zamana kadar bir sıkıntı yaşamadım .. Belki beslenmemizde bol su tükettiğimizdendir :) Ben gerçi birazda karpuza bağlıyorum çok yiyorum çünkü 🤷🏼♀️
Berfinberf Zade evet bende suya bağlıyorum etrafımdaki herkes benim durumuma şaşırıyor 🙄 neyseki yalnız değilmişim:)
MrsG Bende 31in içindeyim. Ben 3-4 hafta önce fena şekilde kabızlık yaşadım ağladım resmen. Uyku uyumadım detaylarına girmiyim 😅🙈 ama şimdi de ishal problemim oldu çok şükür o da bugün geçti. Bünyeyle alakalı bence. İkisi de çok zor. Su tüketmekle filan da ilgisi yok bence su içmekten kusucam artık çok su içiyorum ama her türlü ikisini de yaşadım. Herşey normalse korkma zaten ama ishal olursan dikkat et çünkü su kaybı oluyor ve gebelik zehirlenmesi tansiyon vs olabiliyor.
MrsG Berfinberf evet kabızlık yaşamak ishalden çok çok daha zor. Ama sıkıntılı olan aslında ishal. İshalim sebepleri önemli. Ciddi bir durum olabilir ishal varsa takip edilmesi gerekli.