BilgecyLn Hadi bakalım kızlar aranızda benim gibi aşırı sabırsız var mı adetime 10 gün kala beni stres basıyor sanki saatler çok yavaş ilerliyor gibi hissediyorum. Sadece bebek konusu için değil her durumda bu kadar sabırsızım ben 🙈🙊
Ftmkyc102_ BilgecyLn Bende bebek beklemek istiyorum😁 Bu ay umutluyum inşallah Bundan önve 2 düşüğün var Kan pıhtılaşması var bide iğne kullanmam gerek Hayırlısıyla rabbim dileyen herkese versin 👍😁😇
Beyra0212 Bende öyle canım. Hemen test yapıp sonucu görmek istiyorum. Ama maalesef çift çizgi görmek nasip olmadı. Bende Eylül ayına umutluyum 🥰🥰 bakalım Allah’tan umut kesilmezzzz
BilgecyLn Beyra0212 Hadi inşallah eylül de bebişim olursa eğer yine böyle bi post açacağım umarım bekleyen herkes de o posta yorum yapar 🤲🏻🙏🏻
BilgecyLn Tugce1803 ayy hadi inşallah ben oğlumda eşimin doğum gününde öğrenmiştim eşimin arkadaşları pasta alıp gelmişti eşime sana almadık yengeme aldık diye süpriz yapmışlardı 😍🤭
Tugce1803 BilgecyLn yaaa ne güzel😍😍bende bekliyorum bu ay olmasını inşallah Rabbim nasip eder🙏bu ay soğan suyu içtim ve inofolik kombi folik asit kullanıyorum🌸
BilgecyLn Ftmkyc102_ 2 arkadaşım doğuma kadar her gün iğne oldular ikisinin de bebişleri çok sağlıklı umarım senin de bi sorunun olmaz 🤲🏻❤
BilgecyLn Tugce1803 bende 1 haftadır folidoce kullanıyorum canım bakalım ne olacak adetime 9 gün var daha
Tugce1803 BilgecyLn Hadi hayırlısı olsun inşallah🙏Güzel haberlerini öğrenelim😊Mayıs ayında tatile gittik yol dönüşü adet günümdü olmadım 4 gün gecikti normalde hep 30 günde bir olurdum o günden sonra bozuldu 34 33 31 bu ayda 29.gün geldi 3 gün erken adet oldum yani inşallah artık düzene girmesini ve hamile kalmayı umut ediyorum🙏🌸😍
Bsrozdmr1305 Bende bu ay rahim filmi çektirdim çatlatma öğnesi yaptırdım ay inşallah bu Eylül de hepimizin yüzü güler 🥰🌸
BilgecyLn baltacirahsan burda bekle adetin geçsin öyle test yap falan diye yorum yapıyorum ama kendime gelince hiç öyle olmuyor 🤭
BilgecyLn Tugce1803 ovulasyon testi kullandınız mı peki hiç çok okudum burda onunla ilk deneme de hamile kalan 🤔