Ben bugün baya şeyler aldım . çevremdekiler yeterli bu sizi baya götürür dedi . Bilinçli bi alışveriş yapınca hem herşeyi alıyorsunuz hemde öyle cok abartı tutmuyor ha tabiki temel ihtiyaçlar için en az 750 1000 ayırın o iki iki dört . Ben 0-3,3-6,6-9 ağırlıklı aldım bir kaç takımda büyük aldım. Alışveriş yaptığım yerler joker ebebek birde avm de peki diye bir yer gördüm ordan aldım. Benimkiler ikiz heryden her ikisine yetecek kadar aldım . Bu Arada Halan eğer bulabilirseniz joker bebede hastane çıkışı 120 gbi bir fiyattan 50 ye düşmüş inanılmaz güzeldi içeriği. Dışı tülle kaplı ayıcık hediyeli. Birde yine hastane çıkışı böyle tek askıda her şeyi var oda 78 den 45 düşmüş. Ebebekte zıbınlar var kalite dokusu cok iyi her model her ay var 5 ,6 tl ondan cok aldım oda indirimde . Gerisi işte takım aldım cok . alt aldım . Çorap .eldiven .şapka .mendil .kundak. battanıye .alt açma için onlarda. Biberon . Emzik . Banyo küveti .Askılık. Dolu dolu koca 7 8poşet doldu . Toplam fiyatı; 1400 Gecmedi. İkizlere göre yine iyi bazılarında abarttım yanı😂😂 mesela benim çocuklar çok soğuklara kalmayacak ona göre de yaptım .unutmayın ki cvrenizde cok getireekler . Herşeyi çok küçük almayın bir anda büyüyorlar bunları da göz önüne getirin. Orta boylar cok daha işe yarar . Böyledi alışveriş maceram. Ay insan kendini kaybediyor ya . Bu yüzden bilinçli alışveriş yapmak en iyisi 👏🙏🏼👍🏼😘