Vera18 Kızlar 22 haftalık hamileyim az önce bir ıslaklık farkettim bu aralar sık akıntım oluyor öyle bir şey sandım çok olmadı 20 dk önce tuvaletten çıkıp uzsnmıştım kalktığımda ıslaklığı farkedince tekrar tuvalete girdim. İç çamaşırımda akıntıya birlikte avuç içi kadar bir ıslaklık vardı idrar olması mümkün değil yeni çıkmıştım lavaboda iç çamaşırını da yeni değiştirmiştim. Burda okuyorum bazen suyu gelen falan oluyor öyle bir şey değildir dimi başına gelen var mı? Yarın kontrolüm var zaten doktora gideceğim ama tedirgin oldum şuan
Nurlella Vera18 bendede oluyor canım akıntı yuvarlak şekilde baya da ıslaklık fakat bende mantar enfeksiyonu var sanırım ondan olabilir
pinarsvcn Bende de olmuştu o haftalarda su gelmesi o kadar az olmaz dedi doktor idrar yolu enfeksiyonu vardır canım bi doktora git ondan oluyor dedi doktor
Hande3636 Yüksel ihtimal ter olabilir. Su gibi net ıslaklık şeklinde benim de her zaman iç çamaşırım da oluyordu ter olduğunu fark ettim. Aksi bir ıslaklık olsa hissederdin Zaten doktorun yarın muayene de suyunu kontrol eder Zaten.
Merakliana Evet ya idrar yolu enfeksiyonundan oluyor yada su sızabiliyor. Acile giderseniz size turnusal kagıtlı bir bez veriyorlar ona dgnce o su mu akıntı mı enfeksiyon mu anlaşılıyor. Sızıntı şeklinde ise cok sıkıntı olmaz
Vera18 @Hande3636#5680137 @sunademir#5680178 ter olma ihtimali yok kızlar uzanmadan önce iç çamaşırımı değiştirmiştim bide çok serin bir yere yattım kalkar kalkmaz ıslaklığı hissettim