Baloncuk Kızlar şuan 3. Ayimi doldurdum ama bir kaç gündür karnım sürekli ağrıyor ve kramp giriyor sizce normalmi korkuyorum ufacık biseyde bişey olucak diye ve hala hissetmiyorum bebeğimi evet daha çok küçük hissetmem için ama tedirgin oluyorum
Baloncuk Sanırım kaynana konuları daha önemliymiş bir kişi bile cevap verme tenezzülunde bulunmuyor ne üzücü
Aysekyaa Baloncuk sanmıyorum bişey olduğunu bendede oluyordu 30. Haftadayım hala arada oluyor sonuçta karnımızda farklı bişey var ve büyüyor olması normaldir diye düşünüyorum çok için rahat etmezse doktora gidip detaylı öğren Canım 😊
Esraaydn21 Bosver canım yazan yazar ustelık daha yenı paylasmıssın :) sıddetlı agrımıyırsa sıkıntı yoktur her adet donemınde zaten kramplar gırıyormus belkıse o yuZden agrıyo. Korkma bence tadını cıkar😊
Baloncuk Esraaydn21 teşekkür ederim canım ilgilendigin için insni üzüyor ama bu durum ben neredeyse yardımım dokunacagini bütün postlara yazıyorum neyse herkezin kendi fikri sağol canım 😊
Baloncuk Aysekyaa teşekkür ederim canım eşimin işten gelmesini bekliyorum eğer geçmezse bı acile gidicem
Kkalaner Bende canim 21 haftalik hamileyim yürürken agrim cok oluyor ama doktor buyudugu icin rahatsiz etmesi normal dedi☺️