SevalK sozer1 3 kg olsun ben sonra valla bırakıcam stresi falan o zaman istediğinde gelebilir 🤪 Salı gidicem kontrole tekrar
sozer1 SevalK ay evet 😄 ben geçen gün gittim 2.600 dü normal dedi ama burda herkesin çocuğu tosun gibi herkesinmi yüksek olur kilosu😄😄
Askkokuluyavrum esra1907 açılma yoksa sancı hissedilmiyor maalesef bende açılma var sancı yok 😂 4-5 cm açılma olsa hissetmicem herhalde 0 sancı çok şükür 😘
SevalK sozer1 kız benimde 2600 shajhs dr neden takılıyorsun normal diyo😂 ben ama erken doğarsa küçük bebeğe bakmak çok zor diyorum gülüyor 😄
sozer1 SevalK ben yeğeniöe baktım 2 kiloydu tam kuvözden çıktığında ondan alışkınım korkum yok zayıf olmasından😄
gizemmm Bende 35 haftalığım. Geçen hafta bir tane sancı çıktı nst de 120-130 civarında ama çok etkilemedi beni. Kızıma hamileyken 170-180 kere çıkıyordu 10 dk arayla yine hissetmiyordum. Dedikleri gibi açılma yoksa galiba hissedilmiyor. Bende açılma yoktu. Sizin sancılar düzenli gibi duruyor
sozer1 SevalK hiç korkma valla tombişlere baktığın gibi bak korkma bişey olur eder diye allaha emanetler inşallah
MrveAsel Ayslksa bende 31+6 dayım iki gün sonra randevum var bebekde baya aşağıda duruyor arada 10 saniyelik bir sancı gibi bişey giriyor geçiyor hemen büyük ihtimal benide bağlıyacaklar nstye ilk defa 🤭😅