Elfss Findik92227 yarın sabah doğuma gireceğim inşallah canım sabah 9 da yatışım olucak suni sancı ile çünkü ilerleme olmuyor ve 41 dolmak üzere beneğimi riske atmak istemiyorum sen ne yaptın ne dedi doktor
Findik92227 Elfss bende hastanedeyim nstde ağrılarım cıktı bide bi kaç saat önce nisanim geldi yürüyüş yap akşam 10 da tekrar gel bakalim ona gore karar vericez dediler
Findik92227 Elfss suni sanci mi verecekler canim aslinda Propes istesen o daha iyi canım onunla olmazsa sonra suni sancı verirlerdi Bende yürüyüş yapıyorum ayaklarım belim koptu hayırlısıyla dogsalardi artık benim 41 haftam doldu
Elfss Findik92227 açılmam bir haftadır aynı oğlum kakasını yapmıştı bu gebeliğimdede aynısı olur diye korkuyorum o yüzden benimde 41+ 4 yarın 5 olucak
Findik92227 Elfss oo senin 42 haftan olacak 41 değil yanlış mi biliyorum acaba 41+5 diyorsn 41 zaten bitmiş 42 bitecek
Elfss Findik92227 yanlış yazmışım 40+5 41 biticek işte 42 de riskler çok oluyor diye sen naptın gittin mi doktora ne dedi
Findik92227 Elfss doğum yaptim canım çok şükür ama çok zor geçti ben gidince kendi sancim vardı dün sabah saat 5 te doğdu hastaneye gitmeden nişanım gelmişti
Elfss Findik92227 çok sevindim canım gözün aydın hayırlı olsun bende doğum yaptım Rabbim evlatlarımızı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin
Elfss Findik92227 normal doğum için suni aldım bebeğin kalp atışları düştü 60-70 lerdeydi sonra suniyi çıkardılar kendi sancım başladı ondada aynı durum olumca acil sezeryana alındım ☹️☹️
Findik92227 Elfss Çok geçmiş olsun canim üzülme bebeğin sağlıklı olsun gerisi önemli değil Allah bağışlasın inşallah