Cansucan merhabaa ben hemen hemen hepsine gitmis olarak biraz anlatayım☺ Medicana hatice hanım var gercekte ilgili ve güleryüzlü ama bana uzak ve sonrasında cocuk servisi iyi olmadıgı icin devam etmedim.. ciftlik büyük anadolu bülent sürücü var gercekten cok duyulmus ve hemen hemen herkes memnun ama hastane okadar kalabalık be suriyeli doluki enfeksiyon riskinden endise ettim birde son haberlere çıkan hemşire faciasından sonra tamamen soğudum.. aynı hastanede gökhan öcal var oda cok iyi ama genelde sezeryana yönlendiriyor . Liv de tolga şişli var gercekten 1 numara ama hastane biraz tuzlu. Ben limanda alaaddin beye gdiyorum öyle oturul hoşsohbet muhabbet yapmıyor tabi ama isinde iyi oldugu cok belli bir cok sorunda soğukkanlı davranarak beni cok rahatlatti ama kiloyaaa cok takıyorrr sağolsun sayesinde kendimi frenliyorum☺ Yine limanda mükerrem bey var oda çok iyi arkadasımda onda doğum yaptı gayet memnundu.. birtek medical parkta bi erkek doktor var adını unuttum oda cok ilgiliydi .. ay ne cok yazdım hadi seç beğen al😄😄