Eminehmc Deletedmom0071 Aybars bence canım çok güzel bi isim bende çok istemiştim aybars ismini ama zaten bizim iki isimli olacak ilki aytekin olduğu için aybars yanına olmadı bizde Buğra koyucaz inşallah 😍
Deletedmom3 Deletedmom0071 ikisi de cok guzel ama Muhammed Aybars daha kolay telaffuz ediliyor bence 🙃
Deletedmom0071 Dyglila aslında Baybars ı daha çok duymamız gerekirdi Memlük hükümdarı Sultan Baybars Eyyübilere son vermiştir. Ayn Calut Aslanı olarak da bilinir Türkleri Moğol istilasından kurtaran sultandır ☺️
GulsunA Deletedmom0071 Turkiyede vardirda fransada kimse kullanmiyo o isimleri o yuzden cok duymus degilim 😀 Baybars biraz by by gibi oluyo bence Aybars 🤙🏻
Deletedmom0071 GulsunA yani Sultan Baybars a kimse by by dememiş biz de demeyiz. Fransada duyulmuş olsun diye de Archard koyamam ya çocuğuma bence gurbetçi vatandaşlarımız bunlara daha çok dikkat etmeli 🙋🏻♀️🌸
GulsunA Deletedmom0071 Yok bende sacma sapan isim koyanlara karsiyim zaten😀 bilindik isim olcak benim ogullarimin ismi Muhammed -Ali ve Fetih💙
Deletedmom0071 GulsunA dini isim de koymak önemli ama ben kendime bi görev edindim Öztürkçe isimleri yeniden canlandırmamız lazım diyerek ☺️
Rzlgln534 Deletedmom0071 baypars sanki bypaas gibi canım ameliyat ismi gibi benim aklıma ilk o geldi mesela aybars daha iyi bence