Sumeyye_g Gunduz_01 şuna negatif ama daha 10 gün var diyorsunuz allahtan ümit kesilmez herşey olabiliyor görüyoruz çoğu kişide allah herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip eylesin
Nnurmehmet Gunduz_01 Canım adetten 1 hafta önce 0.100 çıkmıştı adetimin 2.günü olmayınca tekrar kan verdim ve 203 çıkmıştı umudunu kaybetme ALLAH gönlüne göre versin inşallah 🤲🧡
Gunduz_01 Dlktpl evet erken oldu başka şikayetle gittim doktora doktor bakalım dedi üzüldüm sonuca :(
Dumanzeliha Benim adetime 5 gun kala 0.1 di adetim gecti yaptırdım 144 du yani çok erken henuz kanda çıkması için biraz daha beklemeniz lazim.
Gunduz_01 Dumanzeliha inşallah sizin gibi olur benim de sağlıkla rabbim nasip etsin herkese bizlere de
Gunduz_01 Nnurmehmet inşallah ya 😘😘😍🌸dua edin ne olur rabbim sizinkini de bağışlasın sağlıkla gelsin inşallah
Nnurmehmet Gunduz_01 İnşallah canım RABBİM herşeyin hayırlısını versin inşallah cümlemize 🤲🧡 Güzel haberlerini bekliyorum 🤰🌼
Baloglum93 Canım erken yapmışsın bende adetim gecikmeden önce yaptığımda idrar testi negatif çıkmıştı ama eğer ki kan testi yaptıysan gebelik erken de olsa çıkması için kan değerinin 5 in üzerinde olması lazım bazı lan testleri 0.1 bazıları 5 çıkar . Sağlıklı bı gebelik var diyebilmek için mesela 2018 çıkmıştı kan değerim