Cido23 Arkadaşlar doktor yönlendirmesi ile ikili test için gün aldık 3 eylül de nasipse gideceğiz ancak çevremde sorduğum hiç kimse yaptırmamış ve duyduğum hep aynı şey oldu herkese hasta olduğu söyleniyormuş ancak doğan çocukların hepsi sağlıklıymış tecrübelerinizi anlatabilir misiniz? teşekkürler
Smraozn12 Cido23 bnde gecen hfta yptrdm 2gün önce sonucu aldm cok şükür temiz cıktı 3lü ve 4lüyü yptrmıcam
Sevincakarsu Cido23 bende aynı düşüncedeydim yaptırmiyacaktim o an doktor sorunca fikrim değişti benimde sonuçlar çıktı yarın göstereceğim inşallah normaldir herşey.allahtan gelene yapılacak birşey yok fakat bilinçli olmakta fayda var.
Nesexx Cido23 ben yaptırdım yaş riskim çıktı doktor 36 yaşındasın çok normal aminio sentez vs yaptırmana gerek yok dedi sadece detaylı ultrasona girdim
miniknokta Cido23 ben yaptırdım hiç bir sorun görülmedi çok şükür gayet de güzel ilgilendiler 😊 boşuna endişelenmeyin ❤️
Sevincakarsu Smraozn12 zaten ikili temiz ise 3luye gerek yokmuş hayırlısı olsun bakalım yarın benimde temiz çıksın inşallah sonuç elimde ama anlamıyorum,😁
Linabebek Cido23 benim doktorum kız demişti ikili teste şuan 20 haftalığım dün doktora gittim kesin kız dedi :)
Smraozn12 Sevincakarsu cnm skntı yok gbi 3mm ustu riskli NT dgerini yazmamıssn ama. Cinsiyette Erkek olabilir 🐣
Sevincakarsu Smraozn12 yarın kontrolüm var belki cinsiyet belli olur haber vereceğim ense kalınlığı doktor normsl dedi canim
hatice_0006 Smraozn12 bana 2.7 mm dedi kan sonucu bekliyorum biraz da korkuttu inşallah bir sorun çıkmaz
Sevincakarsu Smraozn12 slm canimm nasılsın tahminin doğru sanırım %70 erkek dedi😁😁 Ama ikidir göstermiyordu kız demisti doktor benim uşak sürpriz yapacak
seymakumatarnsf 31. Haftamdayim. Doktorun soyledigi butun testleri yaptirdim. Yaptirilmasi gerektigini dusunuyorum. Sevgiler☺️
Emineemre Bende yaptırdım temiz çıktı sonucumuz 🙏🏼 Şöyle düşün eğer bir sorun olurda önlemini erkenden alabilirsin inşanllah olmaz ama bence yaptırmakta fayda var
ozlemtkn Ben yaptırdım degerlerim yüksek çıktı çocuğu aldirmalisin hemen karar ver dediler. Lif testi yaptırdım ve sonuçlar gayet temiz çıktı suan 36 haftaligiz hiç bir sorunumuz yok çok şükür 3 ve 4 lu tarama yaptirmadim✋ ikinci hamileliğin olursa hiç bir testi yaptırmayı düşünmüyorum açıkçası.