Gulnur Arkadaslar merhaba 18 haftayi gectim bebegimi hissetmiyorum hala ne zamab hissederim endiseleniyorum siz nasil ve kacinci haftanizda hissettiniz😕
Nurarslan Gulnur Canım ilk gebelikte 20.haftadan sonra hissetmeye baslarsin.benim bu 3.gebelik tecrübeliyim artik🙈1.bebegimi senin gibi hissetmedim🌷 2.bebegimi 18.haftadan sonra hissettim🌹3.ise 13haftalik hissettim😅🙈😂
dilaraserdar Nurarslan 13 haftalıkken miii?? 😳😳 ayy nasıl anlıyorsunuz hareketlerini? çok merak ediyorum.. şeker yenince hareketlenirmiş bebekler , öyle mi?
CansuHakanDabakan Bende 17+3 üm ama bende öyle hissetmiyorum daha normalmiş inşallah hissetmeye başlarız bi an önce☺🙏🏻
Nurarslan dilaraserdar evet bende cok saskinım🙈doktorum hissetmen normal dedi dedigim gibi bu 3 olunca erken hissettim banada tuhaf geldii hatta inanmicaksin ben baloncuk gibi 11haftada ilk hissettim🙈😊🌹Yada cok zayif hamileyim ondan mi ne🤔🌷
dilaraserdar Nurarslan bende çok merak ediyorum, hissedeceğim günü merakla bekliyorum 🙈 arada karnımı okşuyorum ama daha 13. haftadayız, çok minik ve ilk gebelik. o yüzden hissetmemen normal tabi. ama keşke bende şimdi hissetsem 🙏🙏
GokhanYaylkan dilaraserdar ilk gebelikte biraz geç hissediliyor canım bende şuan 19 haftalık hamileyim anca daha yeni yeni hissediyorum ama güzel duygu 😊😊
Nurarslan dilaraserdar hissedersin cnm Allahin izniyle saglikli olsunlar da hee bide kizlar daha erken hissediliyor🙈😊
NuurBilgin bende 21haftlaikhamileyim daha 15dakika önce hissettim bebegimi ilk defa gerçekten çok gÜzel bir duyguymuş ağladım resmen rabbim herkese nasip etsin 🤗🤗