Yeliz055 Arkadaslar bi kere daha sormustum bu konuyu merak ediyorum 15 haftalik gebeyim karnim dha henuz belli olmuyor endiseleniyorum bi sıkıntı olabilir mi ?
hunilimom Yeliz055 daha küçük haftan çok normal 5.aydan sonra belki olmaya başlıcak karnın canım iç karnında geniş olabilir
Tugba123 Yeliz055 canım iç karnın geçiştir o yüzden belli olmayabilir benimde ikizlerim var 20. Haftamızdayız ama bende de çok belli olmuyor . Vücut yapısından bir sorun olsa doktorun muhakkak sana açıklamasını yapar ... ☺️ Olumsuz hiç birşey düşünme 🌸
Melegimm19 Yeliz055 merak etmeyin eninde sonunda çıkıyor çok normal daha ama herkesin yapı meselesi 26+6 yım hala dışardan bilmeyenler anlamıyor o kadarcık bir göbek var yok gibi iç karnınıza bağlı birazda 😊
fatosf_22 Yeliz055 bence iç karnınız geniştir kuzenimde doğurana kadar 4-5 aylık hamile gibiydi hiç yoktu
Betulackln Kuzuum ben 27+2 yim gören çocuk nerde diyo 🤣 bende içimde büyüyo diyorum 🤠 gelisimi kilosu gayet normal ama göbek yok iste benimde göğüsler aldı başını gidiyor göbekte tık yok
Berfinberf Betulackln Yeliz055 canım ben 31. Haftalık hamileyim benimki şuan beş aylık gebeler gibi :)) benim yeni geçen ay biraz çıktı ama bebeğim sağlıklı şükür. Takılma tadını çıkar:)
OznurC Bende 19+3 ama benimde hiç karnım yok bol giyince mesela hiç belli olmuyo dışarı dan ben söylemesem anlamaz kimse yani 😂 ama doktorum iç karnımın geniş olduğunu söylediğinde pek takılmıyorum artık . Şu var ki kuzenimde hamile 2 hafta önde benden ve çook kilo aldı hemen karnı çıktı onu görenler bide bana bakıyor ayyy hiç karnın yok ama senin yaa diyolar ya ona sinir oluyorum elbet çıkacak sonuçta yani insanı zorla takıntılı yapıyorlar