Melekamer Merhaba Hanımlar Bizim hikayemiz 7 Aralık günü hamile olduğumu öğrendiğimde başlamıştı. Babasıyla çok mutlu olduk öğrendiğimizde. 20 Ağustos saat 23:20 de suyum geldi karnımın alt tarafında pıt diye patladı hissettim ayağa kalktım kanepeden hemen aktı yere. Ertesi güne kadar akmaya devam etti. Depend kilot bez kullandım hayat kurtarıcı. 21 Ağustos saat 13:14 de Doğum yaptım. 40+3 haftalık 4070 gram 57 cm kızımı genel anestezi sezeryan ile doğurdum. Bir tosuncuk doğdu. Kısa boylular erken Doğum yapar derlermiş inanmayın bu arada bunun boyla ilgisi yok☺️. Ertesi gün ÖĞlene kadar bekledik normal Doğum için ama açılma 1 cm di. Ve bebek büyüktü. O yüzden sezeryan kararı aldık Tansiyonum 147/95 olduğu için genel anestezi yaptılar. Ameliyatta bebeğimi hemen almışlar gayet sağlıklı bir şekilde. Ama ben hemen çıkamadım 4 saat sürmüş çıkmam bir takım komplikasyonlar oldu. Onları anlatıp moral bozmak istemiyorum. Hastanede 3 gün kaldık. Bebeğim ve ben çok iyiyiz şükür şu an... Sütüm hemen gelmedi doymadı bizimki. Hastanede mama takviyesi yaptılar şırınga ile. aralarda emzirdim. Evde yine mama takviyesi yaptık. Bu sefer mememi reddetti. Evde sağdım daha çok gelsin diye sütüm. Sağdım sütümü verdim beğenmedi içmedi mama yüzünden. Ben de bu sefer şırınga ile mamayı tattırıp hemen mememi verdim kandırdık bizimkini mememi artık bu şekilde alıyor. Siz de dikkat edin meme reddi yaşamamak için. Hastanede tansiyonum düşmüştü artık Doğumdan sonra ayaklarımdaki ödem de gitmişti. Ama evdeyim şu an tansiyonum 14/9 ve ayaklar yine balon gibi. Tansiyon problemi olanlar Doğumdan sonra da yediklerine dikkat etsinler. Benim söyleyeceklerim bu kadar sormak istediğiniz birşey varsa severek cevaplayabilirim.
Superfreshlerim Melekamer gözünüz aydın, gerçekten bir tosuncuk doğmuş☺️🧿🧿Allah sağlıklı uzun ömürler versin, inşallah bizlerde o günleri görürüz