Cihadeymeninannesi Merhabalar🤗13 haftaligiz cinsiyeti biraz merak ediyorum bu hafta gitsem belli olurmu yada sizin ki kacinci.haftada belli oldu 🤗❤
Seymanur0707 Cihadeymeninannesi doktora ve hastaneye bağlı canım özele gidiyosan büyük ihtimal söyler ama söylemeyedebilir bide değişiyo ilk haftalarda öğrennce ben 16 da öğrendm 18 de değişti 🤷🏼♀️
Prensesimi_bekliyorum Cihadeymeninannesi 12.hafta ikili taramada kız gibi ama kesin değil demişti 16.haftada kesinleşti kız ☺️
NurGrlek Cihadeymeninannesi 11 haftada çıkıntı var dedi 14 17 haftada erkek dedi 20 haftada kesin erkek dedi 22 haftada detaylı ultrasonda oğlumu net olarak gördük 😁 kızımı 16 haftada söylemişti
Cihadeymeninannesi @Seymanur0707#5678519tsk ederim bilginiz için evet özele gidiyorum çok sabrsizim🙈🙈
Cihadeymeninannesi @makbule17#5678693 sağlıkla.kucaginza alim inslah hayırlısı olursa bende kız isterim
Cihadeymeninannesi @NurGrlek#5678539 20 li haftalara kadar dayanamam gibi 🙈😂sağlıkla kucağınıza alın insalah
Cihadeymeninannesi @37aysgl#5678536 sağlıkla kucağınıza alın bakalım bu hafta gidecem inslah belli olur diye umut ediyorum
Cihadeymeninannesi @Prensesimi_bekliyorum#5678523 erken tahmin etmişler ..ben ikili tarama testini yapmadım 🙈geçti galiba zamani
Cihadeymeninannesi Nesliiiiiiiii bazende doktorun dediği tutmuyormuş hayırlısı yani ama bazen insan kıyafet falan görünce hemen alasi geliyor ..tabi saglikla gelsin kuzucuklar inslah
Dmneda Cihadeymeninannesi benimki 12. Haftada belli oldu. Doktor erkek demişti. Bir ay sonra netleşir demişti ama
Seymanur0707 Melikemr valla 16 haftalıkken %80 erkek değişmez artk bu aydan snra dedi 18 de kız dedi detaylıyı bekliyorum emn olamıyorum bende🙈
Sevim_13 16dayım bende öğrenemedim 12de erkeğe benzettilee erkek olarak kabul ettim şuan bir oğlum var buda kız olarak değişirse cok büyük süpriz olur bize çünkü herkes erkeğe benziyo diyo
ponciklerin_annesi Cihadeymeninannesi 20.haftamiza gircez hala cinsiyetimizi ogrenemedk nasipse bu hafta ogrencez insallah 😊
Seymanur0707 Melikemr yok canım gönlümden geçen değilde hayırlı sağlıklı evlat olsun cinsiyet önemli değil hayırlısı olsun🌺