Mysteryyy Ebe buzdolabına koy diyor. Eczacı da evde serin bir yerde oda sıcaklığında dursa yeter buzdolabında özelliğini yitiriyor diyor. Gerçi 33.haftadayiz hep salonda sakladım bir sey olmadı ama yine de size sorayim dedim.
Superfreshlerim Mysteryyy canım şuan kullanmıyorum ama kullanırken oda sıcaklığında sakladım, daha önce çalıştığım kuruluştada oda sıcaklığında saklıyorduk, oksapar buzdolabında saklanmıyor.
online_mom Mysteryyy bende yazın ortasında kullanmıstım.salonda gunes almayan koşede duruyodu.bana eczacı oda sıcaklıgında dursun ama gunes almasın demıstı
Mysteryyy Superfreshlerim bana da eczacı aynı bilgiyi verdi buzdolabında özelliği bozulur dedi ama ebe aklımı karıştırdı iste
aselzumra Mysteryyy bende kullanıyorum vallaha ben odaya koyuyodum önceden evim aşırı derecede sıcak olduğu için dolaba koyuyorum suan
ozgurhayalim Yazın dolapta tutuyordum. Vuracağım saate 10 dk kala çıkartıp dışarıda 10 dk tutup vuruyordum.
Serra27 Bende oda sıcaklığında saklıyorum güneş görmeyen bir yerde. Hava çok sıcak ama eczacı dolaba koyma dedi.