Nil_hafsa09 Bebeğim emmeyi reddediyor ve krizlere giriyo mamayida kabul etmiyor kafayui yemek üzereyim yardım edin lütfen emzirme süremiz onu uyandırma aşaması toplam 1saati aliyo çok zorlanıyorum ne yapabilirim
Damla01 Nil_hafsa09 Benimde ilk hafta sarilik oldu. Sutum gelmedi sonra geldi yetmedi. Hep mama takviyesi yaptim. Sutumu sagdim verdim. Memeyi emmesede agzinda tuttum. Boyle boyle gevti sariligi. Biberonla kasikla herseyle denedim verdim agzina.
anapanda12 Sarılık atlatmış bir anne olarak tam 17 gün mücadele verdim özellikle ilk bi hafta benimde bebeğim uyanmayı reddediyor iki dakka emse uyuya kalıyordu uykusundan uyanamıyordu hemşireler topuğuna vurarak uyandırabileceğimi canını acıtmayacağını söylediler yüzünü ıslatarak veya uğraşarak falan uyandırdım ve 2 saatte bir gece dahil sürekli emzirdim geçti şimdi şükür pes etme çay kaşığıyla yudum yudum da olsa ver aç kalması sarılığı arttırır aç kalmaması sürekli doyması lazım ilk zamanlarda mideleri küçücük oluyor zaten litre litre içemezler bi damla dahi önemli bu günler de geçecek sen kendini sağ salim ayakta tut moral bozup üzülüp sıkılma ki olan sütün kesilmesin
Buseeeeee Sürekli sütünüzü sagip vermeye çalışın gerçekten zor vi süreç gerekirse mama verin sarılık bebek hep uyur ama korkmayın her bebekte oluyor ve geçiyor bu süreç sizin için çok zor kaşıkla vermeye çalışın yada memede sık sık tutun ne emse kardır.