Bsye16 Kizlar ben neredeyse hergun rüya görüyorum hemde uyandığımda o kadar net bi şekilde hatırlıyorum ki.. Genellikle rüyamda eşimi başka kızlarla görüyorum. Ya onlar eşimin peşine takılıyor yada eşimle ilişki yaşarken görüyorum 🙄 bilinçaltı desem değil çünkü normalde aklımın ucuna bile gelmiyor. Bi ara internette bi yazıda denk gelmişti hamileler bu dönemlerde çok fazla kabus rüya görebilir diye acaba bu hamilelikten kaynaklı bişey mi ? Böyle rüyalar görünce suçu olmadığı halde eşime trip atıyorum bide 🙁 benim gibi olanlar varmı acaba merak ettim bu gebelik psikolojisi mi ??
Superfreshlerim Bsye16 canım bende önceden çok nadir rüya görürdüm, şimdi hergece görüyorum ve çok saçma sapan şeyler görüyorum, sabahta hatırlıyorum, bazen eşime anlatınca çok gülüyoruz
Dnznrgz Bsye16 hormonlardan canım ben bide esime sinirli uyaniyordum durduk yere adama ters davraniyordum 😄 ruyalarimin konusu değiştide kurtuldu adam 😄
Seymanur0707 Bsye16 dün gece bebeğimin doğup öldüğünü gördüm 5 aylık hamileyim şu an doğmuş küçücük ölü halini gördüm bide cinsiyeti kesin değil kız olduğunu gördüm küçücük elim kadar 😭
aslimutlu1 Bsye16 var ben . Bu gece gördüm , rüyamda baska bir kadınla beraberdi . Öyle aglıyorum sinirleniyorum ki rüyamda insallah bu bir rüyadır diyordum . Sanki gercek gibiydi , sabah gırtlaklıyıp öldüresim vardı herifi . Hamileliktendir canım
Bsye16 Saçma rüyaları geçtim artık o saçma rüyaların içinde bile illa eşimi başka bi kadınla görüyorum sonrada kendime de kızıyorum neden gördüm diye 😅
Bsye16 Seymanur0707 Allah korusun, sağ salim kucaginiza almayı nasip etsin inşallah. Hormonlar demek ki böyle garip şeyler yaşatıyor bize
amineeliff Bsye16 sirf bu yuzden kavga bile ettik 😂 ayni ruyalari bende gordum sonra uyaninca resmen kizdim ona gercekmis gibi soguk davrandim ve sicak olamadim bi kac gun 😕 sanirim hormonlar ve degisen fiZikten dolayi ozguven eksikliğimiz oluyor ama her seye ragmen bebeğimin tekmesi ve iyi olmasi bizim olmasi kadar guzel bi sey yok🥰♥️
deletedmom309 Rüya deyince koştum geldim hemen 😁 Saçma sapan rüya görme konusunda bir dünya markası olabilirim. En son birkaç gün önce, Suat Suna’yla yer sofrasında yemek yediğimizi gördüm 😁 İlk hamileliğimde beni en çok rahatsız eden şeyin ilki rüyalardı, her gece kabuslar saçma sapan rüyalar... Eşim dinlerken gülmekten kendine gelemiyordu, öyle absürd şeyler. Ve ben de ilginç bir şekilde sürekli annemle şiddetli kavgalar yaparken görüyordum kendimi. İçimde anneme dair bastırdığım agresyonun dışavurumu olduğunu keşfettim. Annemle konuşmaktan geri durduğum şeyleri açıkça konuşunca bir daha benzer rüyalar görmedim. Acaba sen de içinde bir yerlerde, aldatılma anksiyetesi yaşıyor olabilir misin? Bazen bazı şeyleri o kadar iyi bastırıyoruz ki, hamilelikte derinliklerden yüzeye çıkabiliyor bu bilinçaltı düşünceler. Hormonal bir durum sanırım.
Bsye16 deletedmom309 çok net ve büyük konuşmaları sevmiyorum ama esimden en son beklediğim şeydir beni aldatması.. biz 5 yıl uzaktan ilişki yürüttük hiç ayrılmadan ve sonunda kavuştuk birbirimize 🥰 daha 5aylik çiçeği burnunda evliyiz ☺️ yani çok şükür 5 yıldır bana o korkuyu hissettirecek bir davranışı olmadı, sanırım bu benim eşime çok fazla düşkünlüğümden kaynaklanıyor 😅
Deletedmom2 Bsye16 tamamen hormonlar canım 33 haftalığım düzenli olarak her ayımda bu rüyaları gördüm bazen hergün üst üste gördüğüm oldu ama geçecek inşalalh
mucizem_oglum Bsye16 başlarda bende öyleydim 36 haftama kadar her gece farklı kadınla görüyordum sabah sanki gerçekten yapms gibi birde kavga ediyordum eşimle artk dogurda kurtulaym suçum olmadgı halde azar işitiyorum diyordu bende diyordum kim o kadınlar 1 tane de değiller ya rüyanda gördgn kadnn kim olduğunu ben nerden biliyim derdi 😂😂😂😂😂😂😂 şuan 39+5im rüyalarım değişti oda kurtuldu 😂😂😂😂
Tubiorc Bsye16 demek ki sadece ben değilmişim bende öle rüyalar görüyorum kendi kendime tripleniyorum felan eşin yeni işe girdi girdiği iş yerinde 3 erkek 1 kız çalışıyorlar kız olduğunu bildim için mi ne sürekli kızla rüyamda ilişki halindeler yada kıza benm Yanımda ilgi gösteriyor rüyamda yani 😂😂
BurcuKrn Bsye16 ya ne ilginç bişe ben normal de de rüya görürüm ama bu rüya değil kabus gibi saçma sapan sabah kalktığım zaman dayak yemiş gibi yorgun kaskatı uyanıyorum ne zaman geçecek acaba bu durum 🥵🥺
Birkucukumut Bende cok gordum hamılelıgımın basında sureklı kocamı baska kadınlarla hatta birkeresınde kendı demıstı ruyamda ben senı aldatıyırum onu cok sevıyorum fılan dıye 😂😂 sıdmı gırmuyorum bırde bebegımle korkuttular benı ama o gece berbattı esıme sarıldım korkuttular benı lutfen boyle uyuyalım dedım daha gozumu acınca sıyah bişi bakıyormus gıbı geldı fılan bırde sıkıstım allahım tutayım dedım tutamadım dedım kı kalk benı tuvalete gotur yazık garbım kalktı goturdu 😂😂 su sıraalrda goruyorum ama hatırlamıyorum hep bir yuregımde acı ve korkuyla uyanıyırum hatta bir kerseınde esımın oldugunu bile gordum (allah korusun) suan kus olsakta bı kac haftadır duygusala bagladım allahım onu benden once alma dıyorum ben ne yaparım dıorum hamıle psıkoljisi sanırım😂😂
Bsye16 Ayy Allah'ım herkes aynıymış 😂 Hormonlar bütün bedenimizi istila etmiş ve duygularımızı alt üst ediyor kizlarr 😂😂