asena99 Eveet kızlar 39+5 e kadar ne yalancı sancim oldu ne kasilmam ne kanamam çok güzel bi gebelik geçirdim rabbime şükürler olsun ki. Cumartesi günü yani dün annemi çağırmıştım oturup kalkar yemek yapar yer iceriz diye herşey çok güzeldi saat 7ye kadar😄 Bu forum o kadar faydali bi uygulama oldu ki benim icin sancilarim baslamasina ragmen bekledim zipladim oturup kalktım dus aldim derken annemin fazla evhamlı ve benim de sabrının sonuna gelmiştik eşim işten 11 de çıkıyordu 1 saat daha bekleyemedim acilen eve çağırdım hastaneye gittik. 11e çeyrek vardı girişim yapıldığında 3 cm açılmam vardı sancılarım 80leri buluyordu. Saat 1 oldu ebem (O kadar tatlı ve guler yüzlüydü ki herkes) gel canim bi daha acolmana bakalim dedi 8 cm olduğunu gorunce bu ne hiz dogum baslamis dedi damar yolu acildi tansiyon olculdu derken saat 1de kendimi acilar içinde çatalda kivranirken buldum. Kıvranmak falan diyorum ama gözünüz korkmasın o kadar mükemmel birşey ki normal doğum yapmak sonrasında kuş gibi hafifliyosunuz😊 Alın artık yalvaririm dayanamiyorum dediğim anda sanki anlamis gibi daha fazla canimi yakmadan 40 dakika sonrasinda dünyaya gözlerini açti canim oğlum. Rabbim hepinizin yardımcısı olsun normal sezaryen hangisiyle doğum yaparsanız yapın bütün evlatlarımızı sağ salim kucağınıza almanız dileğiyle ❣🥰🥰🥰🥰
Zade asena99 Öncelikle hayırlı olsun Allah sağlıkla sıhhatle huzurla neşeyle büyütmeyi nasip eylesin inşalalh 🌸☺️ Çok pozitif ve şükür dolu bir insansınız Allah böyle insanlara bi başka yardımcı oluyor benim hissiyatım böyle 😇
Elwing6 asena99 saglikla buyusun...kac kiloyla normal dogum yaptiniz acaba..benim 4u bulacahindan sezeryan oneriyor doktor
Deniz__ Allah sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin minik kuzunuzu bende devlete gidiyorum ama özel gibi doktorum ve hastane çok iyi
asena99 Deniz__ kimisi çok kötü oluyo haklılar ama genelleme yapilmamali çok iyi olan hastanelerde var
Zumer MaşaAllah . Terhisi almışsınız 🤗🥰 Rabbim hayırlı ömür versin kız mo erkek mi ? Ben de nasip olursa birşey çıkmazsa normal istiyorum yine ama dikişten korkuyorum 🥺