Selinish_ A_S_K seninkine de baktım çok şirin canım . Dün e bebekten aldık bunu 2.3 güne gelirmiş https://hizliresim.com/XbbzWR Sağlıkla büyüsün bebişlerimiz 😘🙏
A_S_K Selinish_ Seninkide güzelmiş canıım, güle güle kullan ben 450tl aldım. Bebefox pamuk oyun parkı yatağınıda aldım. Yatak düşünürsen çok ideal ve güzek önerrim☺️
Kubrabdrhmn0235 Selinish_ park yatak aldım gayette güzel mobilyaya gerek yok ya abartı zaten park yatağı 5 yaşına kadar kullanabilir sonrada bir oda alırsın olur biter
Selinish_ Kubrabdrhmn0235 sonunda bende park yatak aldım 😊 inş ileride büyük eve geçersek oda yaparım oğluma 🤗
Selinish_ Kubrabdrhmn0235 900 TL canım . Üstündeki bakım yerini yere koyunca beşik gibi sallanıyor ayaklı yapmışlar
Selinish_ A_S_K şimdi baktım gayet güzel 😊 içine yatak almamıştım bundan sipariş vereyim bari teşekkür ederim 🤗😘
Kubrabdrhmn0235 Selinish_ bizimki de çok benziyor ama 400 lira atabilirsem atarım tabiki seninki daha kaliteli duruyor 😂
Selinish_ Gozde_32 oyy maşallah 🤗 daha vakit var birazcık daha büyüsün bebiş öyle bakın . 😘😊 sağlıkla gelsin inşallah 🙏
Ceydannesi Gozde_32 benim kiz 6 yasinda 6 yil once anneannem yunden kopumustu olcusune gore park yatakdi en sagliklisi sizde gule gule buyutun
Selinish_ Kubrabdrhmn0235 seninkinde güzeldir canım , inan fiyat önemli değil bazı ürünlerde ucuza aldığın bi ürün daha kaliteli çıkabiliyor . ☺️