deletedmom309 Merhabalar güzel anneler, benim son adet tarihim 29 Haziran, SAT a göre 8. Haftalığız (ancak 7 haftalık görünüyor ultrason cihazına göre) BDT’i de 4 Nisan ancak ikinci doğumum da sezaryen olacağı için muhtemelen Mart’ın sonuna kadar doğmuş olacak bebeğimiz 😊 Bir tane de oğlum var, 2,5 yaşında ellerinizden öper 😊 Tanışalım istedim 😍 Nerede yaşıyorsunuz? Kaç yaşındasınız, kaçıncı gebeliğiniz? Kaç haftalık hamilesiniz? Bebeklerinizin cinsiyeti belli mi?
secil_16 deletedmom309 deletedmom309 maşallahh benimde ikinci bebeğim 8 yaşında kızım var 😍 bursadanım 😊 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲
Burcuburcuuu deletedmom309 Merhaba🤗 ben de 11+0 oldum bugün. 32 yaşındayım, Muğla’da oturuyorum. İlk gebeliğim ikiz bekliyorum hayırlısıyla. 6 eylülde perinatologda randevum var cinsiyet tahmini yapar insallah🙏☺️
Gzrilknur deletedmom309 merhaba 🤗 bizde 14 haftamızdayız. Şükür 13 bitti. Fakat bulantı kusma baş ağrısı kilo vermeye devammm 🤢😩 geçen hafta ikili testte heyecandan unutmuşum cinsiyet sormayı. Haftaya randevum var. O zaman da 14 biter 15. Haftamızda oluruz. Umarım cinsiyetini sormayı unutmam 😁😂
abilgili Merhaba, İstanbul’dayım, 12+3 olduk bugün, ilk gebeliğim, tahmini doğum tarihi 5 Mart, ikili test sırasında cinsiyet tahmini yaptı doktorumuz, muhtemelen erkek olduğunu söyledi☺️ Ama 14.hafta kontrolünde netleştiririz dedi🙏🏻
Ebrutali16 abilgili ikili teste tam olarqk nezaman gittiniz acaba ben 11+1 im buğün nezaman gideceğimi bilemedim 12 hafta olmayı beklesemmi acaba
secil_16 Merhaba arkadaşlar bizde 12+1 olduk bugün cinsiyetimiz belli değil daha yarın kontrolümüz var ikili tarama testini yaptırıcaz siz ne zaman yaptırdınız ?? Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin tahmini doğum tarihimiz 7 mart bizimde inşallahh🤲
Mebos Biz sizlere göre dha küçüğü ve cinsiyetimiz belli değil ikinci gebeliğim ilkinde düşük yapmıştım ama Rabbim tekrar nasip etti ve şuan 9+1 olduk sanırım mart sonu gibi gelicek ufaklık iatanbuldayız ☺️☺️
deletedmom309 Mebos tanıştığıma memnun oldum güzelim 😊 Şimdilik en ufak biz ikimiziz 😁 Rabbim sağlıkla selametle kavuştursun, korktuklarından muhafaza eylesin 😊
deletedmom309 secil_16 evet ailem hala orada yaşıyor, sık sık gidip geliyorum 😊 Bursa’nın neresindesiniz?
secil_16 deletedmom309 bursanın karacabey ilçesi özel aritmi hastanesine gidiyorum bursaya belki bilirsin ?
Hayathayeller Bizimde yarın ikili test için randevumuz var cinsiyet için çok heycanliyiz🤭 bian önce öğrenip ciciler almak için sabırsızlanıyoruz siz aldınız mı bebişlere biseyler ilk ne aldınız 😍🤣
secil_16 Hayathayeller çok heyecanlı olunuyor hemen bişeyler almak istiyor insan 😊 kaç haftalıksınız ?
deletedmom309 Hayathayeller ilk gebelikte cinsiyeti bilmezken unisex kıyafetler aldım, çok sabırsızdım alışveriş konusunda 😁 İkincisi de oğlansa abi kreasyonunu giyecek, ekstra hiçbir şey almam herhalde 😁 Kız olursa o zaman danssss 💃🏻 😁
Ozgdnc Merhaba ben 28 yasindayim. İstanbuldanim. 11+0 ikiz gebeyim ☺️ kontrolüm haftaya cinsiyet tahmininde bulunur inşallah 🙏
Ozgdnc deletedmom309 Çok heyecanlı ve telaşlı bir süreç. Rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin 😊 kontrol günleri için şafak sayıyorum resmen