Nedimehsoz Merhaba arkadaşlar. 8+2 haftalık hamişim. Yüzümde saçımın aralarında büyüklü küçüklü birçok sivilce çıktı. Giderek de çoğalmakta sanırım. Normal mi ? Ne zaman geçer tahminen ? Ve ne yapmak gerek? Yaşayan bilen varsa yardım lütfen 🥴🙏🏻
bsrgz Nedimehsoz sıkılabilen tarzda bi sivilce mi yoksa sıksanızda geçmiyor mu? Benim yüzümde boynumda kolumda hep cıktı aylardır var cildiyeye gittim hamilelikten kaynaklı olduğunu söyledi doktor ve kesinlikle sıkmamam gerektigini. Sıkınca peynirimsi bi madde çıkıyor ama heryere yayılırmış bi de sivilce geçmezmiş gerçekten de 37. Haftadayım aylardır geçmedi. Doğumdan sonra bi makine yardımıyla temizlyecegini söyledi doktor.
Deletedmom6 Nedimehsoz Bende 20 haftalık hamileyim ve hamile kalır kalmaz yüzümde boynumda bile çok fazla sivilce çıktı ve bende oynadım 🤦♀️ doktora gittim hamilelikten dolayı normal olduğunu söyledi krem verdi ama krem sürünce geçiyor ama yerine yine çıkıyor hala dogumdan sonra geçer inşallah 😥
Ozge3747 bsrgz Benim de aynı tarif ettiğin gibi sivilceler oldu özellikle çene etrafında ve omuzlarımda. Çok rahatsız oluyorum. Hamilelikten sonra geçer miymiş?
Nedimehsoz bsrgz sıkılmayan sivilceler koca koca 😂🤦🏼♀️ Doktora henüz danışmadım. Elim hep orda. Dokunmayayım bari. Teşekkürler. ❤️
bsrgz Ozge3747 doktorun dediğine göre ilac tedavisi yardımıyla eğer öyle de geçmezse bi makine yardımıyla geçeceğini söyledi. Hiç oynama sen en iyisi. Sabredeceğiz mecbur.
Ozge3747 bsrgz Görsel olarak çok rahatsız olduğum için elliyorum sürekli, bir de sivilceler minik minik ama sıkınca içinden yağ gibi bir şeyler çıkıyor. Neyse geçmezse Doğumdan sonra ben de doktora gideyim bari... 🤷♀️Teşekkürler...
bsrgz Ozge3747 kesinlikle görsel olarak rahatsız ediyor beni de. Inşallah geçecek böyle dusunelim😊 rica ederim. Geçmiş olsun..
sc125 Hamileligimin basinda benimde öyle olmustu. Zaten sivilceye yatkin bir cilde sahiptim. Gercekten baya kötü olmustu. Ben ayda birkez hep kozmetige gittim/ gidiyorum suan birtane bile sivilcem yok. Ve hepsi gitti.. hormonlarin cok büyük etkisi var ve tabiki cildimizi temiz tutmaninda.. kafana takma insallah hepsi gecer😊