feyzaa34 Bu hastanelerde 2 3 ay öncesine kadar dogum yapan varmi yada yakin tanidigi yapmis olan? Merak ettigim şey sanci odasi varmi kisiye özel. Mesela ben corludayim bizim devlet hastanesinde sanciyi bir odada cekip dogumu o odada yapiyosun ayni zamanda odanin icinde duşta var ve 1 kişi bu süre zarfinda yaninda bulunabiliyor eşimle girmeyi dusunuyorum doguma... (odada tv bile var) Geçen burda bi arkadas herkesle ayni odada cektik sanciyi suriyeli filan vardi diyince korktum o ortamda acikcasi psikolojim bozulur. Bilgisi olan varsa yazabilirmi simdiden tesekkurler❤ Bu arada umraniyede medipol camlica ve camlica hisar arasinda kalmistim ama gece sancim tutarsa 500 tlye doktor getiremem yani😏 Böyle konusuyorum filan ama rabbim insallah normal dogumu nasip eder cunku psikolojimi hazirladim ve normal dogumu tatmak istiyorum(tabi sunisiz)😀
ciceek Benim yakın bir arkadaşım Doğum yaptı Ümraniye devlette geçen sene.. Sancıyı bir odada çekmiş hani öyle Zeynep kamildeki gibi Doğum hanede değil. Doktor gelip odada kontrol ediyormuş sık sık Doğum başlayınca da Doğuma almışlar ... Şimdide öyledir diye düşünüyorum ... Şimdiden hayırlı Doğumlaar ☺️💕 Rabbim bir avazda kurtarsın inş. ♥️