Ikizannesicaca Ben ufuk yilmaza gidiyordum bana fazla rahat bi doktor Gibi gelince hasan tahsin sanisogluna gidiyorum kesinlikle tavsiye ederim kendisi her ihtimali dusunerek hareket ediyor benim 32. Haftam rahim agzim normal oldugu zamanda bile bol istirahat vermisti hicbi problemim yokken ve her aradigimda ulasabiliyorum kendisine hastanede olsun olmasin mudahale ediyo cok Sukur nebahat nuhoglunu onermiyorum cok Sohbetli bi doktor fakat geri bise diyemiycem :/ kirhan hoca da risk aninda seni direk Ktu ye yonlendiriyo malesef
dilekgkhn Mrbrn medical yıldızlı da Gulten sagırı tek gecerım mukemmel bır doktor onerırım tum trabzon pesınde 🤗
Mrbrn Kızlar bugün numune hastanesinde yaşadığım rezillikten sonra 2 saat ağladım resmen hastane bahcesine istifa ettim. Bende mi sıkıntı var anlamıyorum imperialdeki doktorum serklaj yapacaktı. Mantar olunca saçma sapan batikonla temizledi ardından yine gelmeyince bana seni devlette bir UZMAN görsün dedi. Neyse tamam dedik. Bugün numuneye geldim gittiğim doktor zorla 2 li test istedi. Bu da serklaj için önce mantar tedavisi gerek geç kalıyor derken ben doktorun karşısında hüngür hüngür ağladım. O ne yaptı alamam üzgünüm randevu al gel dedi. Randevu ta eylül sonu o zaman geç kalıyor serklaj dedim. Hiç bir insaf kırıntısı kalmamış bakmadı. Şu an hala ağlıyorum. Imperialdeki doktorumu aradim ağlayarak böyle böyle diye. O ne dedi. Ktuye git orda serklaj yaptır dedi. Kızlar şu an o kadar sinirli ve üzgünüm ki. Ben ve bebeğinin hiç ki kıymeti yok bu kedi yavrusu mu. Bunlar nasıl hipokrat yeminı ediyor. Yere batsın bunların insanlıklari da doktorluklari da. Kahroldum uzuntuden ve ne yapacagom hic bilmiyoruum
safi_naz Medikal park karadeniz'de İlhan bey' i tavsiye ederim. Hem güleryüzlü hemde tecrübeli bir dr.