Kfkf Merhabaaaa biz geldik Persembe sabahı eşim parkur için gittç hafif hafif sancım vardı ama gene düzensiz sonra dsaat 4 de falan düzenli oldu kayınvalidem in yanına gittim eşim evde yoktu ve evde tek kalmamamı istedi Gittim anladım basladı kimse bana inanmıyo😀 gayet sakinim içten içe içimde bi korku var ama yaşanacakladı anlamıs gibi😔 gece 1 e kadar sancı cektım arada 3 dus aldım falan gece 1 dayanamıyprum artık hastanemize geldik muayne olmaya. bu arada ne nişan nede su geldi mukus gelsi sümüksü akıntı 2 gün sonrada sancı basladı. 3 cm acıklı sancı cok yatıs verdi Fazla korkutucu konusmak istemiyorum ben aglıyorum fenalasyım falan bayılıyorum megerse kızımın nabzı düşmeye baslamıs cok fazla baskı yapmıs ve stres den nabzı düşüyor tabi kaka yaptı da sandılar 5 dk içinde sezaryan alındım aglıyorum bagırıyorum normal dogurucm doktor da dedi doguramazsın acılmn 4 cm oldu yavas ilerliyo kızın o kadar bekleyemez ve kızım sureklı kasılmadan cokkk yorulmusdu hissediyorum. Eşimle konustuk mecbur sezaryan oluyorum agladım baya omzunda falan girdim içeri vardırı bunun hayrı dedik artık herkes perişan oldu beni öyle görünce. Hemen belden ıgne vurdular asla acımıuo amelıyat cok guzeldı ama ilk bebegi göremedim hemen doktpr muaune etti cıkar cıkmaz agladıgı için cok olmasada biraz rahatım cocuk megerde kıloluymus zaten ultrason da hep normaldi ve ben hıc kılosunu takmadım Takmayın zaten saglıklı olsun yeterki agrım cok olmsdı ilk yürümede zor degil sadece cok asıdı basım dondu cokyorgundum sancılar benı cok yormustu cunku en son zamanladı artık dayanamıyordum cocuk canımı cok fazla yakıyordu. Şimdi iyiz şükür kızımda iyi 39+1 de dogduk sütüm hemen gelmedi acda bırakmadık ama emzırmekdne vazgevmedım 2 gunnoldu hala az ama bosda olsa emzırıyorum emzırdikce gelecek inanıyorum cok iyizi. İlk odaya gectık bas basayız yogun bakımdayım üniversite hastanesinde yaptım dogumu kurallar öyle. Verdiler annesi emzırmeyi dene diye aldım yanagını yanagıma koydum bir öptüm bir kokladkm ben hayatımda bu kadar güzel kokan birseh gormedim dunyadakı en büyük mutluluk kesınlıkle bazı arkadaslar bılır cok uykusuz gunler gecır dım 😀 kızlar dogunca bı rahatladım 2 saat uyumusuz aldıhgm en rahat uykuydu hala öyle 15 dk bile uyusam dınlenıyorum sabredin kızlar 😀annem kızımmdedigim bana dogru yonelmesi aglamasının durması cokkkkk güzel gel gelelim cok babacı babası kızını gordu pabucum dama atıldı onunnıcın ayakdan24 saat bekledi🤗 Rabbım herkesın sag salım kucagına aldırsın kızlar hayırlısını isteyin ben normal ıcın cok direttim hersey bebekle beraber son buluyo zaten suan karnımızxı doyurup koklasıyoruz ve hersey gectı butun acılar bu anın tarifi yok❤️
Meleksima Kfkf mukus dan sonra neler oldu nasıl bırsey o sankı benım de geldı ama erken daha ya 32 haftalıgım iki gun once bır kere beyaz gıbı jole kıvamında birsey cıktı sonra dun yine bıraz daha geldı bırsey olur mu kı
Tuana_Demet Gözünüzaydın sağlıkla büyütün inşallah😊Kanlı mı oluyor pembemsi mukus olur deniliyor beyazımsı geldi benden 39+0 bende