Ebiyim benim hem ellerim hem ayaklarım aynı anlattıgın gibiydi.kabarcık kabarcık olmustu kasıntıdan.geceleri uyuyamazdım uyusamda bi kaç saat sonra uyanır kasınmaya kaldıgım yerden devam ederdim.kolestaz değildim şükür kan tahlillerim temiz cıktı.doktorum bi krem verdi geçmezse dermatolog dedi.geçmedi dermatologa gittim.oda az miktarda kortızonlu bi ilaç verdi gebelere yazdıgım tek ilaç endişelenme bebeğine zararı yok dedi.sadece bir hafta kullancaksın dedi.gebelik egzeması tanısı koydu.bir hafta kullandım azaldı ama tamamen kesilmedi.yinede çok şükür o ilk haliyle olsa asla tahammül edilecek gibi değildi aglardım çnkü.30 da başladı bu kasıntım suan 38+1 im.yinede var kaşıntım ellerimde ve ayaklarımda ama asla o ilk günkü gibi değil şimdi alıştım artık sadece bebe yagı kullanıyorum yani asla kuru tutmuyorum ellerimi ve ayaklarımı.doktor öyle söyledi kuru tutma,deterjanlarla eldivensiz iş yapma dedi.ve cidden ancak bebe yağıyla kasıntılarımı su zamana kadar sakinleştirebildim.uzun oldu kusura bakmayın.en azından ben böyle bi çözüm buldum iyi yada kötü yinede bi şekilde idare ediyorum ilk günki gibi değil cok cok şükür 🙏🏻 Dogum doktorum merak etme dogurdugun gün kurtulacaksın bu kaşıntıdan dedi.şimdi sabırsızlıkla hem kızıma kavuscagım günü hemde bu kasıntılardan kurtulacagım günü bekliyorum ☺️☺️