ZahideAkbas Bugün kontrolde doktrum 1 hafta geriden geliyor dedi normalde 29+1ken ultrasonda 28+2 ciktı sizce normal mı nasıl kilo aldiririm kızıma 😔 çok moralim bozuldu lütfen yardım edin 😢
Benhepbeklerim ZahideAkbas Desinler her ölçüm doğru olmuyor. Bana devlette iki hafta ilerde dedi. Özel 3-5 gün dedi.
Zehra2701 ZahideAkbas canım çok normal ultrasonda 1 hafta geriden gidebiliyormus. Merak edilecek bişey yok korkma 😊
Betbet ZahideAkbas sacmalama ne alaka bebeginle canim gec döllenme olmus ilk benim de o sekilde bebegin gelismesiyle bi alakasi yok
DefneDuru Benim hamileliğin başından beri hep 1 hafta veya 5 gün geri çıktı ama şimdi 34 deyim çok şükür kızım en sonunda yakaladı . An doktor hiç bir zaman 1 hafta geri olmasını sorun etmedi . Üzülmeyin boş yere
MerveTaer ZahideAkbas tek kaşar değil tabikide süt muz ceviz sabah kaşarlı tost yap daha iyi oluyor süt iç muz ye inşallah iyi gelir
MerveTaer ZahideAkbas ama bir hafta boyunca kaşar sabah ye bak doktora git bir hafta sonra inşallah farkı göreceksin kaç kilo ki şuan kaç haftalıksınız
CiaoBella ZahideAkbas normal benim de öyle olmuştu doktorum üç haftaya kadar olanlar önem arz etmez bizim için demişti. Şimdi de ileriden gidiyor diyor . Büyüdükçe değişir canım kimi bebek de önden giderken geriye düşebiliyor. Ben bol süt içtim muz yedim belki o büyütmüştür belki de zaten büyücekti ama bir haftalık farkı önemsemiyor dpktorlar
ZahideAkbas MerveTaer 29+1iz 1380 di hatta çok iyi diyordu bu sefer sadece 50 gram almış geriden geliyor 1 hafta dedi
AyseSapmaz 1 veya 2 hafta geri yada ileride olması pek bir fark etmiyor zaten ileriki zamanda haftasına yetişir merak etme
Aysgeulburakk ZahideAkbas sen yinede yemene dikkat et. 2-3 tane muz ye günlük asla sütünü ihmal etme. Kaç haftalık şuan ve kaç kilo