Merilani Regl tarihim 19 temmuz, 8 Ağustos ta 2 tane 5.gün emriyo transferım yapıldı.beta hcg 12.gün 517.1 16.gün 4392 çıktı. Normalde kendi hesaplarıma göre (transfer tarihi ve beta hcg ). bu değerlerle 4/5 haftalık olduğumu düşünüyorum. Fakat dr um bugün ultrasonda 3 haftalık oldugunu düşündüğünü söyledi. 🤔sizce durum nedir ?
online_mom Merilani merhabalar.belki doktorunuz değerlerinizin artısına gore ıkız gebelık olarak dusunmustur.cunku ıkı gunde degerınız baya artmıs 🤗
online_mom Merilani birde genelde doktorlar değerlere saglıklı gebelıkmı dıye bakıyorlar.son adet tarıhınıze gore yada ınternetten blast transfer tarıhıne gore hesaplayın derim ben.
Merilani online_mom hesapladım 4/5 haftalık gösterdi hep ama dr 3 diyo🤔neye göre hesaplıyor anlamıyorum🤒
Sinem0070 Bende Tüpbebek ile Hamile kaldim 3 gün embriyosu 2 tane Transfer edildi Beta 11 gün 82 cikti 13 ise 165 Sizin degerlerinizde bir anormal Artis var Ben ikizlerime hamileyim Birde ama Beta gercekten cok yüksek saglikli bir gebelik gecirmenizi dilerim
Sinem0070 Bu Beta degeri ile görünmeliydi kese benim bildigim Beta 1500 itibaren görülüyor daha yeni sizinkisi allahin izniyle görürsünüz insallah bebek icin Erken henüz biraz sabredin
Merilani Sinem0070 kese göründü 2mm lik ama bebek görünmemişti. Erken demek ki.. çok heyecanlı bir süreçmiş , bu aşamalar insanı hem sevindiriyor hemde kaygılandırıyor...