Sweetblonde88 gizemaydemir_ gercekten bedenen ve ruhen iyileşmek hazır olmak gerekiyor hastalıklı düşüncelerden sıyrılmanın en iyi ilacı zaman. Ben artık kendi haline bırakmıştım ev tasıdık işe basladım vs kafa baska yerlere gitti hamile kaldım 🙀
TunarinAnnesi Busucan kuzum kaç güne sifirlandi betan benim kurtajdan 1 ay geçdi testim Pozitif gösterdi adet günüm acaba hamilemiyim?
ManolyaZorAltun Ben ilk kurtajimda sonra 7 sonra hamile.kaldim.ve yine düşük.oldu yani bekleme.sureci etkilemiyor.acikcasi
YDE Eddaliko onu hiç bırakmadım zaten ilk hamileliğimden üç ay önce başlamıştım. Kürtaj vs den önce folik-trio kullandım sonrasında folbiol kullandım bir tık daha yüksekti folik asit miktarı bunun yanında D vitamini de kullanmaya başlamıştım. Ya doktorum da net bir çalışma olmasada folik asit ve D vitamini eksikliği olan kadınlarda boş gebelik ve kimyasal gebelikleri daha çok görüyorum demişti.
Eddaliko YDE aa gerçekten mi bende boş gebelik geçirdim de kürtajdan sonra doktorum folik asit vermedi bana 😒 arıyıp sorayım bende🙏🏻Tşk ederim 🙏🏻😊
YDE Eddaliko hemen bebek istiyorsanız kullanmayı hiç bırakmayın. İnşallah tez zamanda size de nasip olur 🙏🏻
Eddaliko Kızlar 2 adet sonrası hamile kaldım cooook coook mutluyum 🥰🥰Allahım isteyen herkese versin 🙏🏻 Kürtajdan sonra daha kolay oluyor derlerdi inanmazdım bi umutsuzluga kapılıyo insan bidaha hiç olmayacakmıs gibi ama Rabbim veriyo kalbinizi ferah tutun🤲💕