Tugbaevrankaya Kızlar benim erken doğum riskim var 3 gün önce kusma mide bulantısı ile hastaneye gittim nstde sancılarım çıktı ve serum verdiler tabi bundan önce ebe alttan muane etti eliyle galiba açıklık için ama yoktu ve serum verdiklerinde ağrılarım hafifledi tekrar nstye bagladiklarinda sancim çıkmadı ama Ebe dedi ki hiç birşey yapmicaksin dinleniceksin dedi çünkü erken doğum olabilirmiş suan sancıları serumla kestik ama birdaha kesemeyebikiriz dedi ertesi sabah kendi doktoruma gorundim oda bebek 36 haftalık dinlen dedi erken doğum olabilir dedi size sorum şu nişan nasıl bir şey 2 gündür afedersiniz sarı sumuksu birşey geliyor küçük küçük acaba nişan mi keskin bir kokusu yok ? Bilenler lütfen yardımcı olun uzun oldu hakkınızı helal edin
Melisa59 Tugbaevrankaya 32 haftalığım kusma bulantı benimde başladı ama eylülün 8 de kontrolüm var diye önemsemedim konu hakkında bi fikrim yok post üstte kalsın diye yazıyorum
Tugbaevrankaya Melisa59 sağol kuzum doktor normal dedi bulantı için kusma için ama bu nişan nasıl bişey merak ettm benimde ayın 5. De tekrar kontrolum var nisanim geldi diye korkuyorum erken doğum olmasından çok korkuyorum
Akfth Nisan seffaf olur icinde kan da olur Sarimsi falan olmaz Bazen nisanin gelmez suyun gelir bazen suyunda nisaninda gelmez sancin gelir bu belli olmaz Bazen nisanin gelir ama digum baslamaz Sancilar önemli Duzenli sik sik sancin olursa bebek yola girmis demektir
_kbranr_33 Kızlar bılgınız varsa yazın 8+4 günlügğm bgun aksama dogru sag kasıgımın yukarısı hafıf sert sol tarafımda yok normalmı acaba TecrübelisinizdirDıye yazdım kusura bakmayın🙏🏻
blgkstk _kbranr_33 o haftalarda kasıklarda ağrı çok oluyor benimde oldu bazen sağ bazen sol bazen tüm karnım ağrıdı. Kendinizi çok yormayin normal bu ağrılar vücut bebeğe alışıyor sertlikte o yuzdendir
blgkstk _kbranr_33 Bu haftalar dikkat etmeniz gereken en önemli şey kanama. O olmadığı sürece kendinizi strese sokmayın vücutta şokta napsın anca alışacak:) Rabbim sağlık versin ikinize de, iyi geceler.
_kbranr_33 blgkstk demi allah razı olsun canım🙏🏻 Hamd olsun öyle bı sorunm yok smdılık ınsallah olmazda 🙏🏻 İyi geceler