Naze2151 fatosf_22 29 haftam bitecek hala kıpır kıpır hareket etmiyor yedigimizden mi ictigimizden mi bilemedim 😂😂😂 kilolu değilim bu arada
Naze2151 fatosf_22 evet canım sordum genellikle poposu karnıma denk geliyor kızım yüzünü içe doğru dönüyor 🙄
ponciklerin_annesi fatosf_22 var canm zayiflar daha çabuk hissediyor , ve ilk gebelikte daha gec hissediliyor
Seymanur0707 Kiloluyum 16 da hissettim ikinci hamileliğim ilk hamileliğimde zayıftım yine erken hissetmiştim şuan 21 haftalığız günün belli saatlerinde fıldır fıldır dönüyo içimde baya net hissediyorum 😍
Skn23 fatosf_22 göbekli olunca zor hissediliyor canım . Yap tabakasından dolayı . Zayıf insanlar daha erken hissediyormuş
Semaaonursnmz fatosf_22 yanlış okudun sanırım şu an hissediyorum hat safhada hissediyorum ve dışardan da belli oluyor artık ama mesela kimisi ilk hissedişi 18 de hisseder kimi 22 de ben 23-24 gibi hissettim
Skn23 fatosf_22 herkeste bir olacak diye birşey yok tabiki . Ama doktor zayıf insanların daha çabuk hissedebildiğini söylüyor 😁
Skbn01 fatosf_22 canim kilolu olmanın etkisi olduğunu bende duymuştum,bir yakınım kilolu hamile kaldı 7 aylık hamile ve çok derinden zor hissediyorum hareketini dedi,doktoruna sormuş kilondan kaynaklı demiş
Semaaonursnmz fatosf_22 şu an mesela hissediyorum canım ama mesela tüm gün hissetmiyorum şu an normal diyorlar ama bence bu işin kiloyla alakası yok ben 73 kiloyum şimdi 15 kilo aldım orası ayrı ama 🤦🏻♀️ Umarım sende tez vakitte hissedersin ama işte tüm gün boyu hissetmiyorum benim haftamda olan bazı arkadaşlar artık her an hissetiğini söylüyor ben öyle değilim günlük hissediyorum ama hep değil arada vuruyor oğlum 🧿💙
fatosf_22 Semaaonursnmz MAŞALLAH İNŞALLAH hepimiz bebişlerimizi alırız kucaklarımıza bu tekmelerini hatırlar hatırlar onları öper koklarız🤗👼🏼