Maryhoney Cumartesi akşamı küçük sancılarım başladı acilde soluğu aldık 1 cm açılma vardı ama sancim vardı geri yolladılar. Pazar akşamı tekrar alarm çaldı küçüğüm bize ama daha siddetliydi . 2cm acilmam olduğunu söylediler yatış önerdiler ben yine istemedim direndim çünkü açılma yeterli değildi suni sancı verilebilirdi . O gece eşimi annemi uyutmadim garipler peşimde dört dolandilar belim kopuyordu yatamiyordum oturamiyordum . O gece annem belime sıcak su torbası koydu öyle ara ara sızarak uyumuşum ha bı de sıcak duş aldım . Sabahı zor ettim sıfır uyku ile direndim sonrasında artık hastane yolunu tuttuk doğum salonuna girip kontrole alindigimda 8 cm açılma olduğunu soylediler 4100 Gr dediler istersen sezeryan yapalım dediler kabul etmedim iyiki etmemisim 😁 sabah 10 da girdiğim sancılı doğum hikayem öğlen 14.20 de oğlumun doğumuyla son buldu ikin ikin 😀 o an bütün bel ağrım geçti kuş gibi oldum bebeğim 3900 doğdu maşallah diyin🙏🏻☺️ şuan doğduğu günden beri yoğun bakımda sarılık teşhisi konuldu . 6 gün olcak tiroitleri yavaş çalıştığı için uzun sürmüş ilaç tedavisine başladılar . Euthyrox diye bı ilaç kullanan var mı bilgi verirse sevinirim 🙄 dualarınızı bekliyorum Allah herkesi evladına bağışlasın çok zor onu evine goturmeden kuvezlere koymak..😭
Minikkimyager Maryhoney maşallah sübanallah rabbim beraber hayırlı mutlu sağlıklı ömür nasip etsin ikinizede .ben o ilacı gebeliğimin dördüncü ayından beri kullanıyorum .doktorun verdiği doza göre tsh belirli düzene giriyor
Gominan Allah analı babalı büyütsün inşallah. Bana umut oldunuz 40+3deyim sancım yok 1cm açıklık var doktorum suni sancı öneriyor bende inatla direniyorum. İnşallah bende normal doğum yapabilirim.
Maryhoney Minikkimyager bebeğe iki doz verip bı hafta sonra bakcaklarmis ama sarılık da bitmedi çok üzgünüm ama direnmek zorundayım evladım için