Cnnard Herkese selam. 23+4 hamileyim nasipse aralık ayı gibi doğum olacak bebeğim için kıyafetler alıyorum. Genelde yenı dogan yada 0.3 aylık alıyorum. Ama herkes bebek hemen büyüyor büyük 6 ay zıbınlar al diyenler var uzun zıbınlar yada tulumlar aldıgımda hemen gıydırebılırnıyın yoksa 6 aylıkken mayısa denk gelcek giydirememi karar veremedım. 6ay alsammı almasammı sizler alışverişlerinizi nasıl yapıyorsunuz ? Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Sekar Cnnard çevremde çoğu kişi 3-6 aylık al dediler bana da. Bebek çabuk büyüyor diğerleri bir iki kullanımdan sonra küçük geliyor dediler
Esramese Cnnard 6ayda cok buyuk kusura bkmasnlr toplaniyo cocugun bogaz kismina agzina giriyo 0.3 bide 3ay al bn daha 1aylik olduk 3aylari yeni kullniyorum
Rapunzel2019 Cnnard 0 -3 ay olan takımlar 1 veya 1.5 ay giyer. Ondan sonra 3-6 ay olan takımları giyer.. 3-6 aylık takımlarıda bebek beşinci ayına kadar belki giyer.. Bebeğin yapısına bağlı birazcık. Bazı bebekler minyon oluyor. Tam ayına göre giyiniyor..
Sevaldemir Ben hep 50-55 cm aldım oğlum 53 cm doğdu şuan 1 aylık 55 cm oldu ve 50 cm aldığım kıyafetler olmuyor. Bir kere anca giydirmişimdir. Bence biraz büyük alın.
Senazencir Cnnard bana da senin gibi bebek çabuk büyür küçük alma dediler bi hastane çıkışı yaptırdım onun dışında hep 3.6 ay 6.9 aylık hatta 1 yaş için bile aldım sonra bi baktım ki çocuk doğunca giyecek kıyafeti yok bi kaç gün önce de gittim yeni doğan aldım şimdi makinada yıkanıyor çıkınca ütüleyip çantamızı hazırlicaz artık🥰