Ozgehasan Kızlar benim için degil de kuzenimin çocuğu için soru sormak istiyorum 1aylık daha 34 günlük sütü yetmediği zaman oluyor mama veriyor bebe biskivisu veriyor ama kusuyor bende kusuyorsa verme dedim ama her zaman yapmıyor dedi onerebileceginiz bir mama var mi?
Zeynpaysimannesi Ozgehasan 1 aylık bebeğe bebe bisküvisi verilmez , belki bebek Mamayı sevmemiştir farklı bir markanınkini alsın denesin ama kesinlikle anne sütü ve mama dan başka bir şey vermesin , benim tavsiyem 😊
Nemoanne Ozgehasan bebe bisküvüsü mü ben bile oğluma 1 yaşından sonra içeriklerine bakarak verdim ilk defa saçmalıyor! Bebeğin bağırsakları midesi hazır değil..anne sütü gelmiyor diye bişey yok memeden ayırmasın sık emzirsin süt gelir. Mama da anne sütü eşdeğer mamalar kullanabilir ama en iyisi anne sütü pirinç unundan falan mama vermiyordur değil mi
Zeynpaysimannesi Ozgehasan ben kızıma 3 mama değiştirmiştim en sonunda birini kabul etti vücudu ve 6. Aya kadar sadece anne sütü ve mama kullandık
Kelebegimmm Bisküvğmi😐benim bebekler konusunda hiç tecrübem yok ama ara sıra happy momda postlara bakarım.6 aydan sonra bile vermiyorlar zararlı diye 34 günlük bebeğin midesi alamazkş onu
Ozgehasan Kelebegimmm bende dedim canm aynısını ama bebekler için yazıyor flan dedi 🙇 bilmiyorum ki bende ek gıdadan sonra verilir diye biliyorum onu
Ozgehasan Zeynpaysimannesi anne sütü bazı geceler yetmiyor canm ışte mecbur onu veriyor ama midesi almıyor sanırım başka bisey ver dedim bende ama ben daha dogurmadim mama bilgim yok diye buraya sorayım dedm saol😊❤
Zeynpaysimannesi Ozgehasan yetmiyorsa bebek sütlerini yani mama versin , sende uyar canım bisküvi vermesin yazık bebeğe daha sindirim sistemi o kadar gelişmemiştir
Zeynpaysimannesi Ozgehasan ilk evolvia denedik kabızlık yaptı, hipp denedik alerji yaptı , 3. Aptamil denedik ve sevdi herhangi bir alerjik reaksiyon da vermedi aptamil ile devam etmiştik
Aytac_Guven Ozgehasan 34 günlük bebeğe bebe biskuvisi verilmez canlı ben oğluma 6 aydan sonra verdim hatta bana göre çok tatlı yazık şimdiden öyle midesine yüklenmesi mamasını değişsin bebelac alsın yine olursa doktora söylesin doydugundada çıkarta bilir
Ozgehasan Aytac_Guven söyledim canm doktora danışarak kullancak köyde ler di bi süre de onu da mecburiyetten almış zaten
Rabiaa05 Bebek biskuvisi 6.aydan sonra verilir canim. Benim kizim suan 5 aylik daha ilk ayimda benim sutum kesildi malesef ve bebegim sirf mamayla beslendi. Daha yeni yeni ek gida olarak biseyler veriyorum. Onerim hipp marka mama kullanmasi ben memnun kaldim halada kullaniyorum oyle diger mamalar gibi gaz problemide yapmiyor.
Ozgehasan Zeynpaysimannesi söyledim canm doktora danışarak mama alicak artık koydelerdi o yüzden bunu çaresiz olarak almış zaten
Snkz Ozgehasan çok doydugu için fazlasını kusar ama bebe bisküvisi için çok küçük midesi normal mama alsın bisküvi falan olmaz benim oğlana doktor humana keçi sütlü önerdi 80₺fiyati çok icirmedim geldi çok şükür sütüm
Zeynpaysimannesi Ozgehasan evet her bebeğe iyi gelmiyor birine iyi gelen , o yüzden deneyerek anlayacak devam edecek