espalp Umutherdaimvar kesinlikle önemli olan sağlık ve rahatlık. Bu dediğim iki ürünü de her gün kullanıyorum çok memnunum canım aklında olsun🙏🏻
Elifinannesii Umutherdaimvar canım bende aynı dertten muzdaripim, yıllardır kom marka kullanıyorum diğer markalar rahat değil ve iyi toparlamıyor. Ama pentiyi de merak etmedim değil denemek istiyorum. Teşekkürler konuyu açtığın için😘
Umutherdaimvar Elifinannesii rica ederim canım ne güzel bilgi paylamışında bulunuyoruz🥰☺️ Sizler kaç haftalık hamilesiniz acaba yakınmıyız🥰
Umutherdaimvar 35ilknur35 inşalllah geçer canım damarlar genişlediği için oluyor sanırım kırmızı damarlar etkili oluyormus
Mskywalker 32.haftadayım ya benim 95 beden göğüslerim normalde. Ama hamile kaldığımdan beri ne şişkinlik var ne bir gariplik. Normal meme yani her zamanki gibi. Sütüm mü yok acaba ya. Sadece uçları koyulaştı başka hiçbir şey yok. Ne hassasiyet ne bişe 🤔 gerçi zaten 95ti daha ne kadar büyüycek ki🥴
Umutherdaimvar Mskywalker ay ne kadar şanslısın canım🙏🏻 Ama sütün vardır beden olmasın belki sadece vücutla ilgilidir bu etki sonuçta herkesin hamilelik belirtileride bir olmuyor
Loya06 Umutherdaimvar aslında gebelik bi mantık okulu 😊 hayatı öğreniyoruz hayata bi canlı getiriyoruz 😊 asıl ben sana teşekkür ederim böyle güzel bi konu açtığın için çünkü artk o kadar saçma sorular görüyoruz ki bilgilenmek mümkün değil bize gerçek sorular lazım 😊
Umutherdaimvar Loya06 vallahi doğru söyledin canım burada hep aksiyonu bol konular yorum alıyor normal bir soru sorunca en fazla on cevap alıyosun okadar 🤭 paylaştığın tüm bilgiler için teşekkür ederim🥰
Loya06 Umutherdaimvar bide canım sana ufak tavsiyem evde bile sütyensiz gezme derim hamilelikte çok sarkmalar oluyo damarlardan sebeb 😊 uyurken bile atlet tarzı sütyenlerle uyuya bilirsin 😊
Esesen Umutherdaimvar canım bralet kullan çok rahat oluyor ben ondan kullanıyorum göğüslerim normal boyutta ama gerçekten bralet çok iyiymiş
Tubanasli Umutherdaimvar Bende 85 kullanıyordum hamileliğimin başında şimdi Benim göğüslerim gerginleşti şişmeye devam ediyor süt kanallarının genişlemesinden 😇 Ben şu an lazer kesim südyen kullanıyorum sanki hiç üzerimde yokmuş gibi 😊
Sevda15 Benimde çok büyüdü bide çok kaşınıyor kıpkırmızı oldu öyle bir kaşınıyorki normal südyen kullanmıyorum emzirme südyeni almıştım penye oda fayda etmedi bende pentiye gideyim ozaman önerilen südyenden alayım inşallah iyi gelir
Umutherdaimvar Sevda15 geçen hafta pentide indirim vardı benim aldığım ürün seksen tl idi üç al iki öde kampanyası vardı arkadaşlarınızda düşünürse birlikte gidebilirsiniz daha uygune gelir hem😊
Senemufuk Umutherdaimvar canım benim göğüslerim iki kadın göğüsünü topla o kadar büyük maşallahh 😂normal tabiki hepsii ama sütyenini iyi bir markadan al normaller böyle yapıyor ve sütyensiz pek kalma tavsiyem