Susamanne Tubanasli rüyalarımda hep kız görüyorum yüzük ile bakılınca erkek çıkıyor çevremdeki herkes erkek diyor ben kız hissediyorum🙈 sağlıkla gelsinde hiç önemi yok
Tubanasli Susamanne Ben de kız hissediyorum hatta Asel koymayı düşünüyoruz kız olursa dilime hep asel geliyor😇 Rüyamda da kız görüyorum bende ama annem eşim erkek gibi tahmin ediyor 😇 Yüzükle nasıl anlaşılıyor 😍
Susamanne Tubanasli ip ile göbeğine tutuluyormş yatarken düz sallanırsa erkekmiş yuvarlak dönerse kızmış pek inanmam ben ama 🤣 Bakalım tutucakmı
Tubanasli Susamanne Bende inanmıyorum ama merakta ettim denedim 😅 Dairesel olarak hareket etti bende 🥰 Sağlıklı olsunlar da 🤗
Elifcilerdogan Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende 8+4 te halsizlik yorgunluk zaman zaman az da olsa bulantı öyle geçiyor günler iyi olsunlar da gerisi hiç önemli değil kavuşalım hepimiz 🤗🤗😍
Tubanasli Elifcilerdogan Amin inşallah en önemlisi de o zaten 😇 senin bebiş 1 hafta önde benimkinden bakalım önümüzdeki hafta ne bekliyor bizleri😇😊
_kbranr_33 Tubanasli Kızlar bılgınız varsa yazın 8+4 günlügğm bgun aksama dogru sag kasıgımın yukarısı hafıf sert sol tarafımda yok normalmı acaba
Tubanasli _kbranr_33 Benim bebeğim sol tarafta olduğundan orda hissediyorum. Ama sertlik şu an yok ilaç kullanıyor Musun ya da ağır kaldırdın mı hiç
Tubanasli _kbranr_33 Belki alıştırma kasılmaları olabilir canım çok şiddetli olursa bir doktora git 😊
_kbranr_33 Tubanasli agrı yok hamd olsun kanamamda yok sadece şiş hafif 11 ıne kdra ıdare edecem bakalım jnsallah bı sorun yoktur
Tubanasli _kbranr_33 Tabi en iyisini doktor bilir 😇 Sen gönlünü ferah tut. Emin olmak için de randevu da belli olur bence varsa nedeni😇