DemetDigesu yapoo04 Yaprak sagol kuzum benım esınede selamlarımı ılet sagolsun sız cok guzel cıftısız masallah allah nazarlardan saklasın 🦋
Minedemir15 DemetDigesu çok geçmiş olsun öncelikle rabbim acil şifalar versin zamanında doğurmayı nasip etsin ya vedud duası oku bol bol sıkıntı ve çaresizlik için en kısa zamanda müjdeli haberi verirsin inş yazarsın buraya sonucu
Demrl DemetDigesu üzüldüm canım gerçekten Allah'ım acil şifalar versin İnşallah seni yavruna bağışlasın
DemetDigesu Mutire canımsın ıyı kı senıde tanımısım pırlanta gıbı kalbın var 💕 facebook yada ınstagram kullanıyorsan eklemek ısterım sende ıstersen😍
Mutire DemetDigesu çok isterdim kuzumm ama sosyal medya hesabım yok kullanmıyorum 😔 merak etme ben seni takipteyim peşini birakmiyorum 😘🤭
Aleyyynavefa Yuce Rabbim sana oyle bir mucize sunsun ki insAllah o tedavilere gerek bile kalmasin kisa surede alasin yavrunu saglikla kucagina ikiniz de demir gibi saglam olun insAllah hep dua edecegim benim annemde kanser az cok biliyorum bu illetin nasil birsey oldugunu ... yavrun sana şifa olsun insAllah
DemetDigesu Aleyyynavefa Allah annecıgınede acıl sıfalar versın ınsallah cok lanet bır hastalık acısı agrısı bır yana yakanı bırakmıyor kolay kolay tam ıyılestım dedım bu sefer en tehlıkelı yere sıcradı
FnurGokcan DemetDigesu Rabbim Şafi ismiyle şifalar versin, bol bol dua edicem sana da bebeğine de inşallah her şey yoluna girecek, bu sıkıntıların mükafatını iki cihanda versin Allah inşallah🙏🏻
Aleyyynavefa DemetDigesu amin canımm aminn cümlemize ... o kadar zor ki işin mecburen güçlü kalmak zorunda olmak ne güctür senin icin . Bebegin var cunku bide onu dusunuyorsun oncelik olarak ... analık iste ya sozler tukeniyor ...😔
DemetDigesu Aleyyynavefa sadece kızımı dusunuyorum ınan kendım cokta umrumda degılım annesız kalmasını ıstemıyorum hıc
Aleyyynavefa DemetDigesu duzeleceksin buna inan . Allah sana onu verdiyse bir sebebi var böyle düşün . Sana şifa olacak belkide bilemeyiz kii ... Allah zorunu kolaylastirsin 😔