Trabzon Bu hafta içi alışveriş yapicaz zıbın, takım ,tulum kaç aylık alıyim ilk gebeligim bu konuda acemiyimm. Yardımcı olurmusunuz bilgili hanimlar. Bebekler çabuk büyüdüğü için çok malzeme alma diyolar maksimum ne almam gerekiyo
yorumcuanneniz Trabzon çok çabuk büyüsede yeni doğan zibinlarini biraz fazla alın bence birde sonraki aylar icin bi kaç parca alin 6 ayını doldurana kadar da allah kerim 😊
DeryaKuzusu Ben hoşuma giden herşeyi alıyorum kendime engel olamıyorum 🙈 şaka Bi yana sonuçta habire kaka çiş derken sızdıracak VS Bi sürü çıtçıtlı badi aldım. 30 a yakın kısa kol, askılı, uzun kollu karışık. Ama bedenleri 9 aya kadar bile aldım. Hani hemen büyür diye 3 aylık çok almadımm mesela 4 tane 3 ay zıbın, çoğunluk 6 ay beden aldım. Kendinden patikli tulumlardan çok almayın hemen kısa kalıyor dediler. 4-5 tane tulum aldım. Yine 6 aylık onlar da. Hastane çıkışı iki tane 5 li aldım. Biri fotoğraf çekimi için kanatlı falan. 10 luya gerek duymadım çünkü battaniyemiz VS zaten var gereksiz pahalı 10 lular.