leo Arkadaşlar merhaba, yakın zamanda Allah nasip ederse bir oğlumuz olacak. İsim olarak şu an Atlas ismi kulağımıza hoş geldi. Sizce nasıl önerileriniz varsa severek dinlerim. Çok kararsız kaldık :))
yorumcuanneniz leo Atlas, Türkçe kökenli bir isimdir. Atlas ismi, üstü ipek, altı pamuk kumaş olarak tanımlanır. Aynı zmanda, düz, havasız ve tüysüz anlamlarını taşır. Büyük harita anlamına da gelir.. anlamı saçma 🙄
leo arkadaşlar isim yorumlarınız yanında önerileriniz varsa onları da dinlemek isterim 😊 çok teşekkür ederim.
Deletedmom0071 Gülben Ergen koyduğunda anlam verememiştim anlamına neden isim olarak konur ki atlas bir eşya. Hala da anlam veremiyorum ☺️🌸
Melllyy Atlas ın anlamı sadece harita yada kumaş değil mitolojik bir isimdir. Yunan mitolojisinde Gök kubbeyi sırtında taşıdığı biliniyor aslında güçlü bir karakter Bence güzel bir isim 🤙🏼
Deletedmom0071 Melllyy evet hakikaten güzelmiş dememizi mi beklediniz?... ama kimse bunu bilmiyor herkes atlas denildiğinde aklına haritayı getiriyor. Bir Zeus, bir Poseidon değil ne yazık ki...
leo Deletedmom0071 Deletedmom0071 fikir alışverişi için yazdım güzel bilgi paylaşımı yapılan şu isimleri duydum önerileri, yorumlar geliyor lütfen siz de bu amaçla yazın.
Melllyy Deletedmom0071 siz bilmiyor olabilirsiniz ama anlamını bilenler tabiki var. Beğenmek zorunda da değilsiniz post sahibi fikir sormuş bende bilmeyenler için anlamını yazdım.
Sblsrgnsn Benim de kismetse oglum olacak bende atlas ismini koyacagim cok begendigim bi isim ve icime de cok sindi hatta yanina ikinci bi isim ariyorum uyumlu olacak ama
Sblsrgnsn Benim de kismetse oglum olacak bende atlas ismini koyacagim cok begendigim bi isim ve icime de cok sindi hatta yanina ikinci bi isim ariyorum uyumlu olacak ama